Bruhhh45 Femtopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #1 Arkadaslar, RAM 8. Ekran kartı GTX 750 Ti STRIX OC, işlemci Xeon X5460, 240GB Gigabyte SSD (anakartim SATA2). Dying Light kaldırır mi kaldirirsa hangi grafiklerde?
Arkadaslar, RAM 8. Ekran kartı GTX 750 Ti STRIX OC, işlemci Xeon X5460, 240GB Gigabyte SSD (anakartim SATA2). Dying Light kaldırır mi kaldirirsa hangi grafiklerde?
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 8 Kasım 2020 #2 Orta ya da yüksek grafiklerde oynatır diye düşünüyorum.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bruhhh45 Femtopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #4 hakantalhaklcarslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim islemcim bu islemciden kötü değil mi?
hakantalhaklcarslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim islemcim bu islemciden kötü değil mi?