Ramazan5215
Decapat

Daha fazla  

Valorant, PUBG Lite, CS:GO oynarkene PC sürekli reset atıyor, mavi ekran veriyor ve işlemci kullanımı 100 iken ekran kartı kullanımı 50 oluyor bu yüzden işlemcimden şüpheleniyorum. Şu anda Intel Core Quad Q8400 işlemci kullanıyorum. Bunun yerine X5472 almak istiyorum fakat anakartım 1333MHz destekliyormuş. X5472'de 1600 MHz imiş. Sizce hangi işlemciyi almalıyım X5472 alsam sorun olur mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Not: Mavi ekran hatası yüzünden hardiskimden şüphelendim ve SSD taktım başka bir ekran kartı denedim yine de düzelmedi. Mavi ekran 0'da kalıyor ve minidump dosyası oluşmuyor. PC örneğin Tomb Raider, hitman(işlemci kullanımı 40'larda ekran kartı 100'lerde ) gibi oyunları oynarken sıcaklık değerleri Valorant oynarkenki sıcaklığın üstüne çıkınca kapanmıyor. Ama böyle FPS oyunlarında kapanıyor.

Not: Mavi ekran hatası yüzünden hardiskimden şüphelendim ve SSD taktım başka bir ekran kartı denedim yine de düzelmedi. Mavi ekran 0'da kalıyor ve minidump dosyası oluşmuyor. PC örneğin Tomb Raider, hitman(işlemci kullanımı 40'larda ekran kartı 100'lerde ) gibi oyunları oynarken sıcaklık değerleri Valorant oynarkenki sıcaklığın üstüne çıkınca kapanmıyor. Ama böyle FPS oyunlarında kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör: