X550JK ve Adata SU630 Düşük Yazma Hızı

Onlinler

Hectopat
Merhabalar, indirime girdiği için satın aldım. Fakat Benchmark testi yaptığımda yazma hızı 36-40 MB arası.
Windows 10 lisanslı 64 Bit.
UEFI kurulum yaptım.
Windows'um güncel
BIOS'um güncel.
Bu aralar cihazımı yeniden başlat yapınca HDD ışığı sabit yanıp bilgisayar donuyor ne yapmam gerekiyor? Sistemsel bir arıza mı yoksa donanınsal mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun aldığınız SSD kronik sorunlu. Teknik servisten değişim isteyin büyük ihtimalle sorunsuz bir marka veya model verirler genelde Gigabyte veriyorlar.

Geçmiş olsun aldığınız SSD kronik sorunlu. Teknik servisten değişim isteyin büyük ihtimalle sorunsuz bir marka veya model verirler genelde Gigabyte veriyorlar.
Teşekkür ederim.Malesef ki öğrenci olduğum için fiyatına aldanıp aldım.Servisi aradığımda bana adreslerine getirmem gerektiğini söyledi.İnternetten baktığımda merdiven altı bir yer duruyor.Umarım hakkımı alırım olmadı THK'ya başvuracağım.

Crucial BX500 e bakabilirsiniz o fiyat bandında gayet iyi bir ürün.

Ürün Adata marka fakat sanırım disbritör garantili.Kişilerden yinede iade yada model değişimi alablir miyim ? İçine gerekli notları koyacağım.Aceleye geldi normalde asla ithalatçı garantili ürün almazdım..Fikriniz var mı ?

Forumda neredeyse herkes iade aldı şansınızı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…