X550JX nasıldır?

Batuhan Akbaba

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Asus X550JX XX171D model laptop alacağım. GTX 950 4 GB ekran kartı ve 4 GB RAM var. Cihazda ek olarak 8 GB'da RAM almayı düşünüyorum. Toplamda 12 GB RAM olacak bilgisayar hakkında ki düşüncelerinizi ve GTA 5 ultra modda kaç FPS görür veya akıcı olarak hangi modda oynarım ? Önerir misiniz düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı bilgisayar bende de var. Ram olarak 12GB almanızı tavsiye etmem, gereksiz olur. GTA 5 ULTRA da 60-70 FPS oluyor, oyunu ULTRA da oynuyacaksanız soğutucu almanızda fayda var. CS:GO ULTRA da 200-300 FPS sıcaklık 80 derece oluyor. Korkmayın, çok kötü değil. Notebook sonuçta :) Bilgisayar tam bir F/P ürünüdür alabilirsiniz. Istediğiniz modda oynayabilirsiniz ancak orta - yüksek tavsiye ediyorum. Bilgisayar sıcak oluyor.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Cihazı inceleme fırsatım oldu. Klavye kısmı fazla yumuşak geldi. Cihazın arkadan değilde klavye kısmından içinin açılıyor olması bu yüzden canımı sıktı. Cihazı dışarıda kullanacağım için yanımda sürekli klavye taşıma şansım olmayacak elbette. Ek olarakta arkadaşımızın dediği gibi çözünürlük sıkıntısı var. Cihazı almaktan vazgeçtim. Şuan ki düşüncem lolü çalıştıracak kadar bir laptop alıp ek olarakta masaüstü sistem hazırlamak tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı