Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 18 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, benim PC gömülü değil. 2 slot var. 1 tanesi dolu, diğeri boş. Ben dolu olanı çıkarmak istiyorum. Bu mümkün müdür acaba? Laptopumun modeli X555UB. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar, benim PC gömülü değil. 2 slot var. 1 tanesi dolu, diğeri boş. Ben dolu olanı çıkarmak istiyorum. Bu mümkün müdür acaba? Laptopumun modeli X555UB. Şimdiden teşekkür ederim.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.089 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 18 Şubat 2022 #2 Mümkündür, kasanın alt kapağını açıp RAM'i slottan çıkarmanız yeterli olacaktır.
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 18 Şubat 2022 #3 Promos dedi: Merhaba arkadaşlar, benim PC gömülü değil. 2 slot var. 1 tanesi dolu, diğeri boş. Ben dolu olanı çıkarmak istiyorum. Bu mümkün müdür acaba? Laptopumun modeli X555UB. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Promos dedi: Merhaba arkadaşlar, benim PC gömülü değil. 2 slot var. 1 tanesi dolu, diğeri boş. Ben dolu olanı çıkarmak istiyorum. Bu mümkün müdür acaba? Laptopumun modeli X555UB. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 18 Şubat 2022 #4 Çıkarıp RAM'siz çalıştıramayacağını biliyorsun umarım. Evet çıkarmak mümkündür.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Detaylı şekilde sökülme hali vardı izleyip uygulayabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Detaylı şekilde sökülme hali vardı izleyip uygulayabilirsin.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 18 Şubat 2022 #6 Shinyapo LXXIV dedi: Çıkarıp RAM'siz çalıştıramayacağını biliyorsun umarım. Evet çıkarmak mümkündür. Genişletmek için tıkla... e yani UtkuRS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video sanki RAM'i söküp tekrar takmak değil de ekstra takmak gibi ama teşekkür.
Shinyapo LXXIV dedi: Çıkarıp RAM'siz çalıştıramayacağını biliyorsun umarım. Evet çıkarmak mümkündür. Genişletmek için tıkla... e yani UtkuRS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video sanki RAM'i söküp tekrar takmak değil de ekstra takmak gibi ama teşekkür.