gktgdgn
Hectopat
Hocam öncelikle teşekkür ederim.Kafama takılan birşey daha var 4800mhz çalışmasına ragmen cinebench r23 puanım düşük çıkıyorDüşük voltaj en fazla bilgisayarın kendini kapatması ile sonuçlanacaktır. Yüksek voltaj ise farklı konu tabi. Kendi tecrübemden anlatacak olursam, r5 2600x işlemcime undervolt işlemi uygulamış ve verimli bir sonuç almıştım. Bir süre kullandıktan sonra bilgisayar kendini kapatmıştı. Voltu biraz daha arttırarak sorunumu çözmüştüm.
Uzun lafın kısası, bir sorun teşkil etmeyecektir.
Hocam öncelikle teşekkür ederim.Kafama takılan birşey daha var 4800mhz çalışmasına ragmen cinebench r23 puanım düşük çıkıyor
evet hocam 4800 mhz da daha yuksek alıyorlarDiğer kullanıcıların 5600x'lerine kıyasla mı?
Yani ne desem doğru olur bilemiyorum böyle bir durumda. Zamanında benzer bir konuya denk gelmiştim. Konuda bu işin biraz şans işi olduğunu savunanlar vardı. Çiple alakalı bir şanssızlık olabilir belki. İnanın bir bilgim yok ama şahsen ben içiniz rahat olsun derim. Aldığınız performans oldukça iyi gibi.evet hocam 4800 mhz da daha yuksek alıyorlar
Tamam hocam teşekkür ederim 1.075 v ile devam edicemYani ne desem doğru olur bilemiyorum böyle bir durumda. Zamanında benzer bir konuya denk gelmiştim. Konuda bu işin biraz şans işi olduğunu savunanlar vardı. Çiple alakalı bir şanssızlık olabilir belki. İnanın bir bilgim yok ama şahsen ben içiniz rahat olsun derim. Aldığınız performans oldukça iyi gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.