KS KS fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 9 Kasım 2019 #21 Batuhan Bolat dedi: Dostum overclock yapabiliyor musun o anakart ile ? Genişletmek için tıkla... OC yok diye biliyorum.
Batuhan Bolat dedi: Dostum overclock yapabiliyor musun o anakart ile ? Genişletmek için tıkla... OC yok diye biliyorum.
Batuhan Bolat Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 567 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Kasım 2019 #22 fryzen dedi: OC yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denesen fena olmaz aslında çünkü bu konuyu araştırıp bulamayan çok insan var. Oluyorsa ne kadar oluyor vs.
fryzen dedi: OC yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denesen fena olmaz aslında çünkü bu konuyu araştırıp bulamayan çok insan var. Oluyorsa ne kadar oluyor vs.
KS KS fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 9 Kasım 2019 #23 Arkadaşlar bu arada sistem toplandı ama ekran kartı sonradan Asus RX570 Expedition 4GB ile değişti. Belki şimdi de kasa değişecek. Sistemden memnunum genel olarak.
Arkadaşlar bu arada sistem toplandı ama ekran kartı sonradan Asus RX570 Expedition 4GB ile değişti. Belki şimdi de kasa değişecek. Sistemden memnunum genel olarak.