Bu anakartın VRM'leri resmen alev alıyor. Asla önermem almanızı.
X570 olduğuna bakmayın. Aşağıda önerilen anakartlardan birini alabilirsiniz.Teşekkür ederim uyardığın için. Arkadaş bu nedir, 1800 lira bu anakarta veren yanıyo mu yani?
Stoklara gelirse Darkhero alın;
Stoklara gelmezse;ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 4800MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB WiFi M.2 PCIe 4.0 ATX Anakart | ITOPYA
ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO X570 4800MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB WiFi M.2 PCIe 4.0 ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CROSSHAIR VIII DARK HERO ITOPYA'da.www.itopya.com
Asus ROG CROSSHAIR VIII HERO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus ROG CROSSHAIR VIII HERO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İki kart arasında ufak bir VRM farkı var. Darkhero daha yeni bir model ayrıca.
Asus ROG CROSSHAIR VIII HERO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus ROG CROSSHAIR VIII HERO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Gıgabyte Mab Amd X570 Am4 Ddr4 Aorus Master X570-a Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gıgabyte Mab Amd X570 Am4 Ddr4 Aorus Master X570-a arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
O anakart alınmaz, hele 5900x ile kullanırsan berbat olur.
Anladım hocam o zaman şöyle bir soru ekleyeyim bu kadar donanıma yetecek anakart nedir illa üst limitlere çıkacağız anladığım kadarıyla. ya ben açıkcası şunu istiyorum ben işlemciye bu kadar para vericem RAM'e para vericem psu vs anakart benim için bunların hepsini üzerinde barındaracağı için hakkını versin istiyorum o yüzden üst limit 5k belirledim fakat o kadara gerek yok arkadaş bu da soğutur m2 sayısını arttırınca rami arttırınca vs altından kalkar böyle böyle teknolojiler barındırıyor" dicek bir babayiğit arıyorumEki Görüntüle 816797
Önermem. En altta gördüğünüz gibi R9 3900X ile değerler berbat. Bir de 5900X takarsanız anakart alev alır.
Sonra gidip High Power yerine Corsair RM alırdın değil mi?
Hangi modeli? Aradım ama bulamadım ben de.
bunlar bu bahsettiğim talepleri karşılar mı diyorsunuz, arkadaşlar ben bukadar limit belirledim baba parasıyla filan alıyorum sanmayın o yüzden hassasiyetle öneri bekliyorum siz tecrübeli bilgili arkadaşlardan ben öğrenciyim çalışıyorum bi yandan işlemci ve anakart benim için en önemli mevzuX570 olduğuna bakmayın. Aşağıda önerilen anakartlardan birini alabilirsiniz.
evet işte hocam anlatmak istediğim bu bu bahsettiğim talepler bile az kalıcaksa ben 5k anakarta vermeme gerek yoksa en iyisi en pahalısıdır kafasıyla gidip para yatırmak istemiyorum abi sağlam olsun ama son oluru nedir mantığındayım@enessahin 5.000TL'lik anakart ile daha düşük fiyattaki anakartların kalitesi aynı değil elbet, ama 5K'lık anakart biraz abartı olabiliyor.
Daha uygun fiyata hem X570, hem de kaliteli modeller var.
Gigabyte X570 AORUS PRO AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte X570 AORUS PRO AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Asus ROG STRIX X570-F GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus ROG STRIX X570-F GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Teşekkür ederim.Listeye X570 Tomahawk modelini de ekleyebilirsin.
MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI Amd X570 Soket AM4 DDR4 4600(OC) MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI Amd X570 Soket AM4 DDR4 4600(OC) MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com