Çözüldü X570 Anakart Tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

somoncum

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi anakart almıştım bu anakart bu aralar yazılımı için artık destek açıp kendimi açıklamadan yoruldum güncelleme geliyor, Fakat hiç düzelen bir şey görmedim. Anakart yanında verilen sıvı soğutucuyu vermesem fiyattan düşmem gerekir mi? Yoksa birlikte mi verilmesi gerekiyor mu? Sıvı soğutucunun içerisinde garanti belgesi gibi bir şey bulamadım da ya da ben görmedim. Sıvı soğutma çok güzel yazık olacağını düşünüyorum. Ben bu anakartı satıp üstüne para ekleyip ASUS ROG STRIX X570-E GAMING alasım var veya Gigabyte alasım var yazılımı kötü olsa da ürün kalitesi taş gibi. Sizin tavsiyenizi almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla Ryzen 5 3600 var bende şuan. RTX 3070 Çıkınca direk alacam ama soğutma bakımından bu sefer asus alasım geliyor şekli standart ama. Armoury Crate ekran kartımızı yönetebilirmiyim bilmiyorum? Hiç internette inceleme çeken görmedim hep leptoplarda kullanılıyor.

Bence Biraz Daha Para Varsa X570 Gaming Pro Carbon Alabilirsiniz Onun Bağlantıları Daha Gelişmiş
Zaten arada kendime kızıyorum 300tl daha olsaydıda alaydım diye. İnternet de 3900x 4.3GHz 1.40W ile hız aşırtılmış şekilde 105-120 dereceleri VRM görüyormuş. Ben bi test yapayım dedim R5 3600 4.3GHz 1.40W stabil şekilde 10dk test de 130W 150A kadar gördüm 90 derece işlemci idi 65 VRM idi nasıl oluyor o anakart 120 dereceyi görüyor anlamıyorum zatende.

Ben MSI Dragon Center tek bir sebeble beğeniyorum herşey bir yazılım üzerinde kolayca ayarlayabiliyorsun fakat mystic light güncelleme gelince yüklenme aşamasında kalıyor restart atıp yeniden yüklediğimde düzeliyor. RGB leri senkronize bir şekilde çalıştırdığımda sanki 20 fps görüntü alırmışçasında hem yazılımında hemde gözümle baktığımda takılıyor. Anlamış değilim ya adam gitmiş Nahimic diye bir yazılım yapmış, Realtek sunduğu gelişmiş ekolayzer ayarını kaldırmış ve bu Gaming Plus anakartın da var şaşırdım kaldım. Desteğe yazıyorum bu üreticinin verdiği bir destek ama yinede gerekli departmanlara bildireceğiz diyorlar. İnsan böyle sıkıntılar çekince moreli bozuluyor!

Son düzenleme:
Bütçe varsa Rog Strix X570-E veya Gigabyte X570 Aorus Master alınabilir. Ryzen 5 3600 için aslında bu kadar pahalı anakartlara gerek yok. Ancak ileride 4000 serisi işlemciler ile kullanılıcaksa ve overclock yapılıcaksa önerdiğim 2 anakarttan biri alınabilir.

Bu Armoury Crate yazılımında RGB , Update , Overclock , Fan Ayarları yapılıyormu x570 lerde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…