K KyloRen58 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 29 18 Haziran 2020 #1 Merhabalar bildiğim kadarıyla X570 AMD üretiği için Intel bir işlemci takılamaz doğru mudur? Öğrenmek için soruyorum.
Merhabalar bildiğim kadarıyla X570 AMD üretiği için Intel bir işlemci takılamaz doğru mudur? Öğrenmek için soruyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 18 Haziran 2020 #2 Soket uyumsuz. Intel işlemci için nesiline ve soketine bağlı olarak Z serisi bir anakart işinizi görecektir.
Soket uyumsuz. Intel işlemci için nesiline ve soketine bağlı olarak Z serisi bir anakart işinizi görecektir.
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 18 Haziran 2020 #3 Doğru. Çünkü soket yapıları farklı.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 18 Haziran 2020 #4 Hayır takamazsınız, her işlemci serisinin/dizisinin ayrı bir soketi olur genelde. Sadece Ryzen serisi (AM4) işlemciler takabilirsiniz.
Hayır takamazsınız, her işlemci serisinin/dizisinin ayrı bir soketi olur genelde. Sadece Ryzen serisi (AM4) işlemciler takabilirsiniz.
ymnN Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #5 İntel bir işlemci takamazsın. Aynı şekilde her AMD işlemciyi de takamazsın. Soket uyumsuz olur.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 18 Haziran 2020 #6 KyloRen58 dedi: Merhabalar bildiğim kadarıyla X570 AMD üretiği için Intel bir işlemci takılamaz doğru mudur? Öğrenmek için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sen bir köpeği karınca yuvasına sokmaya çalışıyorsun öyle anla .
KyloRen58 dedi: Merhabalar bildiğim kadarıyla X570 AMD üretiği için Intel bir işlemci takılamaz doğru mudur? Öğrenmek için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sen bir köpeği karınca yuvasına sokmaya çalışıyorsun öyle anla .
Aiwendill Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 678 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #7 Anakart satın alırken işlemcinizin soketine bakarak satın almalısınız. Bahsettiğiniz soket uyumsuz. Sadece marka ile alakalı değil yanlış olmasın. Model ile de alakalı.
Anakart satın alırken işlemcinizin soketine bakarak satın almalısınız. Bahsettiğiniz soket uyumsuz. Sadece marka ile alakalı değil yanlış olmasın. Model ile de alakalı.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 18 Haziran 2020 #8 @Aiwendill öyle bir yazmışsın ki Intel AM4 işlemci var anlamı çıkıyor.
Aiwendill Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 678 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #9 Mithat Berhan dedi: @Aiwendill öyle bir yazmışsın ki Intel AM4 işlemci var anlamı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, her AMD modelini de destekleyecek diye bir kural yok demek istemiştim. KyloRen58 dedi: Merhabalar bildiğim kadarıyla X570 AMD üretiği için Intel bir işlemci takılamaz doğru mudur? Öğrenmek için soruyorum. Genişletmek için tıkla...
Mithat Berhan dedi: @Aiwendill öyle bir yazmışsın ki Intel AM4 işlemci var anlamı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, her AMD modelini de destekleyecek diye bir kural yok demek istemiştim. KyloRen58 dedi: Merhabalar bildiğim kadarıyla X570 AMD üretiği için Intel bir işlemci takılamaz doğru mudur? Öğrenmek için soruyorum. Genişletmek için tıkla...
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 18 Haziran 2020 #10 @Aiwendill evet doğru. X570 platform anakartların hepsi Ryzen 1000 işlemci desteklemiyor.