X570 anakartta 8+8 CPU girişi var ancak PSU'da sadece 8 pin var

Sorunsuz kullanabilirsiniz.

Sen kullandınmi

Tek 8 pinle 4.6 GHz çıkmıyor otomatik ama
4 GHz de kalıyor ?
THERMALTAKE TOUGHPOWER GRAND RGB 750W
Modeli bu

Son düzenleme:
Tek kanaldan çoklayıcı ile işlemcinize yeterli gücü veremeyebilirsiniz hatta PSU'nun buna yeteceğini sanmam onun yerine mesela Asus Rog Thor 750W gold PSU ekstra CPU çıkışları veriyor yani herbir çıkıştan ayrı ayrı işlemcinizin ihtiyacı olacak gücü verimli almanızı sağlar bildiğim kadarıyla 750W olup birden çok CPU çıkışı destekleyen marka 1 yada 2 tane var onun dışındakiler daha üst watt değerleri veren PSU modelleri.

Bende msi 470x ve sapphire rx 5700 xt nitro + var. Anakarta güç geliyor ama ekran kartına gelmiyor hiç bir şekilde. Ne yapmam lazım?

cpu; cooller master 750w 80plus bronze

Bende msi 470x ve sapphire rx 5700 xt nitro + var. Anakarta güç geliyor ama ekran kartına gelmiyor hiç bir şekilde. Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 474960

Sistemi senmi topladım?

Eki Görüntüle 474960

8 pin CPU güç kablosu nu yandakine tak açılacaktır ve ramleri 2 ve 4 cu slota tak
Sistemi senmi topladım?

8 pin CPU güç kablosu nu yandakine tak açılacaktır ve ramleri 2 ve 4 cu slota tak
Eğer açılmassa bu 8 pin CPU çoğaltma yı al

Benim bilgisayarım tek 8 pinle çalışıyor ama bu işe yarar mı bilmiyorum o yüzden araştırıyorum kabloyu işlemcimi tam verimde kullanmak istiyorum da

Son düzenleme:
Aynı durum bende de mevcut, şimdilik X470 8pin bir anakart kullanıyorum lakin anakartımı değiştirmeyi ve hatta konu sahibi arkadaş ile aynı anakartı almayı planlıyorum. Lakin Thermaltake ToughPower Grand 750W 80+ Gold PSU üzerinde sadece bir adet 4+4 CPU çıkışı bulunuyor. En nihayetinde anakartımı da stabil overclock için yükseltmeyi planlamaktayım ve bu konu benim de kafamı karıştırmakta. R7 3800X kullanmaktayım şu anda. Corsairin bazı PSU modellerinde PCI-E çıkışlarıyla CPU çıkışları birlikte markalanmış, bu durum benim acaip kafamı karıştırdı. Acaba PCI-E üzerinden CPU pin çıkışı almak mümkün olur mu? Bazı forumlarda farklı olduğu söylenmiş lakin Corsair farklı bir çözüm yoluna mı gitmiş? Bu durum için PSU değiştirmem gerekir mi?

Tek çözüm yolu bu kablo herhalde ama alamadım daha işe yarar mı bilmiyorum ama alıp deniyecegim o yüzden araştırıyorum

Ya mesele aynı PCI-E kablosundaki gibiyse en mantıklısı o. Neticede PCI-E kablosu da tek kafa olarak PSU üzerine bağlanıyor lakin 8+6 - 8+8 pin bağlantılarında aynı kablodan gelen iki kafa kullanıldığında her iki grubu da besliyor. Bence olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…