X570 anakartTA Debug LED'lerde VRAM ışığı yanıyor

0w3R

Hectopat
Merhaba arkadaşlar 3800X işlemciye sahiptim ve 5600X'e yükselttim işlemciyi Amazon'dan almıştım tüm bileşenleri monte ettiğimde bilgisayarımın boot etmediğini ve VRAM ışıklarının yandığını gördüm sonra işlemcinin arızalı olduğunu düşünüp iade ettim sonra incehesap.com'dan satın aldım ve yine aynı sonuç ile karşılaştım 3800X işlemcimi taktığımda sistem sorunsuz açılıyor 5600X'i taktığımda boot etmiyor anakartım TUF X570 Gaming Plus hiç BIOS'una dokunmadım güncelleme falanda yapmadım ama iki farklı güvenilir firmadan da iki farklı arızalı ürün gelme ihtimalide düşük olduğu için içime kurt düştü değerli fikirlerinizi almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim.

Her ne kadar X570 anakart olsa da BIOS eski sürümde kalabiliyor. BIOS'u güncellemeniz gerekiyor. Çünkü 5000 serisi AMD işlemciler X570 chipsetinden sonra piyasaya sürüldü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı