karadayiii Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #1 Merhabalar, Yeni anakartım olan Gigabyte X570 Aorus Elite montajını yaptım. Temiz bir kurulumdan sonra jak çıkışlarının çalışmadığını fark ettim. Kasanın ön tarafındaki ve anakartın arkasındaki jaklar çalışmıyor. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Merhabalar, Yeni anakartım olan Gigabyte X570 Aorus Elite montajını yaptım. Temiz bir kurulumdan sonra jak çıkışlarının çalışmadığını fark ettim. Kasanın ön tarafındaki ve anakartın arkasındaki jaklar çalışmıyor. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #2 HD Audio ve ön USB 3.0 bağlantılarını yaptın mı? Artı 0 Eksi
KS KS karadayiii Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #3 BerkayZ87 dedi: HD Audio ve ön USB 3.0 bağlantılarını yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: HD Audio ve ön USB 3.0 bağlantılarını yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #4 Realtek kurdun mu? Ses portları için gerekli olabilir. USB sadece kasadakiler mi çalışmıyor yoksa anakarttakiler de mi? Artı 0 Eksi
Realtek kurdun mu? Ses portları için gerekli olabilir. USB sadece kasadakiler mi çalışmıyor yoksa anakarttakiler de mi?
KS KS karadayiii Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #5 BerkayZ87 dedi: Realtek kurdun mu? Ses portları için gerekli olabilir. USB sadece kasadakiler mi çalışmıyor yoksa anakarttakiler de mi? Genişletmek için tıkla... Realtek kurmadım. Şimdi deniyorum. USB dediğiniz? Kasa ön tarafındaki USB portlarda sıkıntı yok jaklar çalışmıyor. Arkadakiler de çalışmıyor. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Realtek kurdun mu? Ses portları için gerekli olabilir. USB sadece kasadakiler mi çalışmıyor yoksa anakarttakiler de mi? Genişletmek için tıkla... Realtek kurmadım. Şimdi deniyorum. USB dediğiniz? Kasa ön tarafındaki USB portlarda sıkıntı yok jaklar çalışmıyor. Arkadakiler de çalışmıyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #6 karadayiii dedi: Realtek kurmadım. Şimdi deniyorum. USB dediğiniz? Kasa ön tarafındaki USB portlarda sıkıntı yok jaklar çalışmıyor. Arkadakiler de çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun sadece jak girişlerindeyse Realtek olmadığı için olabilir. Artı 0 Eksi
karadayiii dedi: Realtek kurmadım. Şimdi deniyorum. USB dediğiniz? Kasa ön tarafındaki USB portlarda sıkıntı yok jaklar çalışmıyor. Arkadakiler de çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun sadece jak girişlerindeyse Realtek olmadığı için olabilir.
KS KS karadayiii Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #7 BerkayZ87 dedi: Sorun sadece jak girişlerindeyse Realtek olmadığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0B00&SUBSYS_1458A0CF&REV_1000 Donanım kimliği bu, rica etsem driver konusunda yardımcı olabilir misiniz? Yanlışlık olmaması adına. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Sorun sadece jak girişlerindeyse Realtek olmadığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0B00&SUBSYS_1458A0CF&REV_1000 Donanım kimliği bu, rica etsem driver konusunda yardımcı olabilir misiniz? Yanlışlık olmaması adına.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #8 Hocam daha bilgili arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur çok detayını bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemiyorum. Artı 0 Eksi
Hocam daha bilgili arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur çok detayını bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemiyorum.