X570-E Anakarta Cooler Master Kasanın Kabloları Nasıl Bağlanır?

cancan1135

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, X570-E ve kasamda ve sıvı soğutucumda bulunan 4 kasa 2 sıvı soğutma ve 1 adette sıvı soğutucumun RGB'si olmak üzere toplamda 7 adet 4 pin çıkışlı RGB kablosu mevcut. Ben bunu anakartın yazılımıyla kontrol etmek istiyorum. Kasa ile sıvı soğutucu ile gelen 2 adet RGB toplayıcı kablo var birisi 3'lü birisi 5'li. 5'li olan RGB toplayıcı kasadan geldi, anakart bağlantısı 2 adet birisinde for Gigabyte yazıyor ve 3 pin girişli diğer anakart girişi yazısız ve 2 açık 1 kapalı ve 1 açık olmak şekliyle 3 girişli. Gelelim sıvı soğutucumun RGB kablo toplayıcısına 3 adet toplayıcı ve anakart bağlantı kısmı 4 pin girişli. Benim yarım aklımla anladığım sıvı soğutucudan gelen 3'lü toplayıcıyı anakartın 4 pin AuraSync RGB slotuna takarak 2 adet sıvı soğutucunun fanı ve sıvı soğutucunun pompa RGB'sini anakart üzerinden kontrol edebilirim. Peki ya geride kalan 4 adet kasa fanı(3ü önde 1I arkada egzoz olmak üzere) anakart ile senkronize RGB bağlantı yapabilir miyim? Anakartımda 2X 4pin Aura Sync RGB girişi ve 2 adet 3 pin ARGB girişi mevcut. Almam gereken bir parça var ise önerilerinize açığım ve siz değerli hocalarımdan yardımlarınızı rica ediyorum.
Yokmu bilgili bir arkadaş beni aydınlatacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…