cancan1135
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, X570-E ve kasamda ve sıvı soğutucumda bulunan 4 kasa 2 sıvı soğutma ve 1 adette sıvı soğutucumun RGB'si olmak üzere toplamda 7 adet 4 pin çıkışlı RGB kablosu mevcut. Ben bunu anakartın yazılımıyla kontrol etmek istiyorum. Kasa ile sıvı soğutucu ile gelen 2 adet RGB toplayıcı kablo var birisi 3'lü birisi 5'li. 5'li olan RGB toplayıcı kasadan geldi, anakart bağlantısı 2 adet birisinde for Gigabyte yazıyor ve 3 pin girişli diğer anakart girişi yazısız ve 2 açık 1 kapalı ve 1 açık olmak şekliyle 3 girişli. Gelelim sıvı soğutucumun RGB kablo toplayıcısına 3 adet toplayıcı ve anakart bağlantı kısmı 4 pin girişli. Benim yarım aklımla anladığım sıvı soğutucudan gelen 3'lü toplayıcıyı anakartın 4 pin AuraSync RGB slotuna takarak 2 adet sıvı soğutucunun fanı ve sıvı soğutucunun pompa RGB'sini anakart üzerinden kontrol edebilirim. Peki ya geride kalan 4 adet kasa fanı(3ü önde 1I arkada egzoz olmak üzere) anakart ile senkronize RGB bağlantı yapabilir miyim? Anakartımda 2X 4pin Aura Sync RGB girişi ve 2 adet 3 pin ARGB girişi mevcut. Almam gereken bir parça var ise önerilerinize açığım ve siz değerli hocalarımdan yardımlarınızı rica ediyorum.
Yokmu bilgili bir arkadaş beni aydınlatacak.
Yokmu bilgili bir arkadaş beni aydınlatacak.
Son düzenleme: