Sevgili dostlar, Ryzen 7 3800X, XFX 5700XT, 16 GB RAM bir sistem için sizce hangi anakart daha iyi. Fiyatları birbirine yakın.
Bir de bu anakartlarda 3800X'i çalıştırmak için BIOS güncellemesi gerekecek olan var mı? MSI flashback ile kolaylık sağlıyor ancak bazılarında 1000 2000 serisi bir işlemci takmak gerekliliğine dair bir şeyler okudum.
Gigabyte X570 GAMING X AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Peki sizce tahmini ne zaman gelecektir? Yani bir bilgi, duyum, haber okuması gördünüz mü acaba? Beklemeye geçsek ne kadar beklememiz gerekecektir? Bu esnada beklerken diğer bileşenlerde indirim kovalamalı mıyız? Onların da fiyatı düşüp, daha yeni nesiller aynı fiyat bandına gelir mi?
Bunu kastediyorsan. Burada pek de iyi göstermiyor. Buraya göre pek de iyi değil PRİME. Ayrıca VRM list dediğinin başlığında speculated yazıyor. Eğer bunu kastediyorsan.
İncehesabi takip edin hocam benim karim iki farkli indirimde toplayarak ortalama 1000 Tl yi buldu. Zaman da bolsa yavaş yavaş alırsınız indirimden,simdiden hayırlı olsun.
Yav şimdi uslubunuz hos olsa olsa açıklayacagim da neyse hocam siz haklisiniz asusun sitesinde bile yazmiyor ne de olsa. Ayni zamanda vrmleri super demedim diger modellere gore daha iyi dedim. Neyse benden bu kadar alana hayirli olsun.
Reddit'ten buluyorum hocam. Tablo dikkatlice incelenirse hangi işlemciyi stok ve hız aşırtmalı halde besleyebileceğine dair yukarıda mini rehber mevcut, orayı kullanabilirsiniz.
Yav şimdi uslubunuz hos olsa olsa açıklayacagim da neyse hocam siz haklisiniz asusun sitesinde bile yazmiyor ne de olsa. Ayni zamanda vrmleri super demedim diger modellere gore daha iyi dedim. Neyse benden bu kadar alana hayirli olsun.
Ben de diyorum ki sitesinde bile yazmayan bilgiye göre nasıl daha iyi oluyor. Konu sahibinin attığı diğer modellerin VRM'leri ondan iyi. Bilmeden yazmayın madem. Bilmeden yorum yazıyorsunuz sonra da üsluptan şikayetçisiniz ne güzel dünya. İyi forumlar.
Birbirimize yardım için buradayız, kimsenin niyeti kötü değil dostlar. Herkes cebindeki parayla, en iyi ürünü almak istiyor ne güzel yardımlaşıyoruz. Kızmayalım birbirimize.
Ben de diyorum ki sitesinde bile yazmayan bilgiye göre nasıl daha iyi oluyor. Konu sahibinin attığı diğer modellerin VRM'leri ondan iyi. Bilmeden yazmayın madem. Bilmeden yorum yazıyorsunuz sonra da üsluptan şikayetçisiniz ne güzel dünya. İyi forumlar.