arda.cakir Hectopat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #1 BIOS pilii çıkarttım taktım. Windows'tan girmeyi denedim. Hiçbir şekilde giremiyorum PC açılırken F2 tuşuna basın da demiyor. Anakart model X570 PLUS. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2020
BIOS pilii çıkarttım taktım. Windows'tan girmeyi denedim. Hiçbir şekilde giremiyorum PC açılırken F2 tuşuna basın da demiyor. Anakart model X570 PLUS.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 16 Mart 2020 #2 MSI ise Fast Boot uygulamasını yükleyerek deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.831 Çözümler 20 16 Mart 2020 #3 Bunun için uygulama yüklemeye filan gerek yok. Çok daha basit bir yolu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bunun için uygulama yüklemeye filan gerek yok. Çok daha basit bir yolu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 16 Mart 2020 #4 WTC dedi: Bunun için uygulama yüklemeye filan gerek yok. Çok daha basit bir yolu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... MSI'ın kendi uygulaması var. Çünkü Fast Boot sistemleri farklı çalışıyor. Dikkat ederseniz herhangi bir uygulamadan bahsetmemişim. Artı 0 Eksi
WTC dedi: Bunun için uygulama yüklemeye filan gerek yok. Çok daha basit bir yolu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... MSI'ın kendi uygulaması var. Çünkü Fast Boot sistemleri farklı çalışıyor. Dikkat ederseniz herhangi bir uygulamadan bahsetmemişim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 16 Mart 2020 #5 SideWinder dedi: MSI'ın kendi uygulaması var. Çünkü Fast Boot sistemleri farklı çalışıyor. Dikkat ederseniz herhangi bir uygulamadan bahsetmemişim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu uygulamanın linki var mı? Benim BIOS'ta da yok. Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: MSI'ın kendi uygulaması var. Çünkü Fast Boot sistemleri farklı çalışıyor. Dikkat ederseniz herhangi bir uygulamadan bahsetmemişim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu uygulamanın linki var mı? Benim BIOS'ta da yok.
WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.831 Çözümler 20 16 Mart 2020 #6 SideWinder dedi: MSI'ın kendi uygulaması var. Çünkü Fast Boot sistemleri farklı çalışıyor. Dikkat ederseniz herhangi bir uygulamadan bahsetmemişim. Genişletmek için tıkla... "Fast Boot uygulamasını yükleyerek deneyebilir misiniz?" dediğiniz için uğraşmasına gerek yok anlamında demiştim Shift+ yeniden başlat yöntemi arkadaşın işini daha kolay görecektir Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: MSI'ın kendi uygulaması var. Çünkü Fast Boot sistemleri farklı çalışıyor. Dikkat ederseniz herhangi bir uygulamadan bahsetmemişim. Genişletmek için tıkla... "Fast Boot uygulamasını yükleyerek deneyebilir misiniz?" dediğiniz için uğraşmasına gerek yok anlamında demiştim Shift+ yeniden başlat yöntemi arkadaşın işini daha kolay görecektir
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 16 Mart 2020 #7 Emir M. dedi: Hocam bu uygulamanın linki var mı? Benim BIOS'ta da yok. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın destek sayfasından indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Hocam bu uygulamanın linki var mı? Benim BIOS'ta da yok. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın destek sayfasından indirebilirsiniz.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 16 Mart 2020 #8 SideWinder dedi: Anakartınızın destek sayfasından indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok ki hocam. Yeni MSI anakartlarda hiç rastlamadım ben. BIOS'ta da yok, uygulamasıda yok. Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: Anakartınızın destek sayfasından indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok ki hocam. Yeni MSI anakartlarda hiç rastlamadım ben. BIOS'ta da yok, uygulamasıda yok.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 16 Mart 2020 #9 Ben MSI Z170A M5 kullanırken hep o uygulamayı kullanıyordum. Şu an ASUS'dayım ve yine benzer bir uygulama sayesinde giriyorum. Ama sizin anakartınıza koymamışlar, destek bölümünde yok. İlginç... Artı 0 Eksi
Ben MSI Z170A M5 kullanırken hep o uygulamayı kullanıyordum. Şu an ASUS'dayım ve yine benzer bir uygulama sayesinde giriyorum. Ama sizin anakartınıza koymamışlar, destek bölümünde yok. İlginç...
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 16 Mart 2020 #10 SideWinder dedi: Ben MSI Z170A M5 kullanırken hep o uygulamayı kullanıyordum. Şu an ASUS'dayım ve yine benzer bir uygulama sayesinde giriyorum. Ama sizin anakartınıza koymamışlar, destek bölümünde yok. İlginç... Genişletmek için tıkla... AM4 anakartların hiçbirinide yok bildiğim kadarıyla. Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: Ben MSI Z170A M5 kullanırken hep o uygulamayı kullanıyordum. Şu an ASUS'dayım ve yine benzer bir uygulama sayesinde giriyorum. Ama sizin anakartınıza koymamışlar, destek bölümünde yok. İlginç... Genişletmek için tıkla... AM4 anakartların hiçbirinide yok bildiğim kadarıyla.