X570 Pro Wi-Fi sisteme RAM önerisi

Smh.

Hectopat
Merhaba. Sistemim:
  • ASUS TUF X570 Pro Wi-Fi
  • Ryzen 3400G (fakat 5600X gelecek 10 gün sonra)
  • RTX 3060 Ti.

RAM'ler hakkında pek bilgim yoktu. Biraz araştırdığımda b-die RAM'lerin tavsiye edildiğini fark ettim. Kasam Lian Li dynamic olduğu ve Corsair set dizdiğim için RGB özellikli olmasını istiyorum.

Aslında 3600MHz 4X RAM istiyordum fakat b-die bulamadığım için ve fiyatı uygun geldiği için 3200 CL 14 RAM'leri buldum. Bu belleklerden 2 kutu alıp 2600 TL'ye setimi tamamlamak istiyorum. Sizce uygun mu?

Ya da farklı bir öneriniz olur mu? 3200MHz bana az gelir mi acaba?
@BerkayZ87 özellikle size sormak istemiştim bu durumu etiketlemeyi unutmuşum özür dilerim. Sizin verdiğiniz B-Die Finder sitesinden buldum bu yukarıda bahsettiğim ürünü.

Aslında gönlüm Corsair Dominator den yana idi fakat çok pahalı geldi bana.
Yada 3600 lük cl 16 - 18 değerlerinde bunun gibi bir ürün mü almam gerekir?

Son düzenleme:
Sanırım ufak ufak öğrenmeyi düşünüyorum hocam.
Bu attığın modeli Corsair'in sitesinde arattım. Eğer modelin numarası Hepsiburada'ya hatalı girilmemişse ürünün aynısı ise XMP'si 3200 MHz 14-14-14-34 gözükmekte. Eğer sonradan üretilenlerde bir oynama yapılmadıysa Samsung B Die büyük ihtimal.

Bu attığın modeli Corsair'in sitesinde arattım. Eğer modelin numarası Hepsiburada'ya hatalı girilmemişse ürünün aynısı ise XMP'si 3200 MHz 14-14-14-34 gözükmekte. Eğer sonradan üretilenlerde bir oynama yapılmadıysa Samsung B Die büyük ihtimal.

Sanırım ürünü alıp pc ye takmadan tam olarak samsung B Die olduğunu anlayamayacağım. Fiyat konusunda bana biraz uygun geldi en iyisi sipariş verip öyle denemem olur her halde. Siz ne düşünüyorsunuz bu ürün Samsung B Die ise 3200 mhz de olsa sanırım beni üzmez

Sanırım ürünü alıp pc ye takmadan tam olarak samsung B Die olduğunu anlayamayacağım. Fiyat konusunda bana biraz uygun geldi en iyisi sipariş verip öyle denemem olur her halde. Siz ne düşünüyorsunuz bu ürün Samsung B Die ise 3200 mhz de olsa sanırım beni üzmez
RAM'in arkasına bakabiliyorsan anlarsın B Die olup olmadığını. Ver4.31 ve 14-14-14-34 yazıyorsa B Die'dır, 14-18-18 diye gidiyorsa Ver5.32 yazar ve Hynix CJR'dir parana yazık olur.

RAM'in arkasına bakabiliyorsan anlarsın B Die olup olmadığını. Ver4.31 ve 14-14-14-34 yazıyorsa B Die'dır, 14-18-18 diye gidiyorsa Ver5.32 yazar ve Hynix CJR'dir parana yazık olur.
Anladım hocam o zaman ben sipariş vereyim bir şekilde ram dediğiniz gibi kontrol ederim eğer versiyon 5.32 ise geri iade ederim.

Anladım hocam o zaman ben sipariş vereyim bir şekilde RAM dediğiniz gibi kontrol ederim eğer versiyon 5.32 ise geri iade ederim.
Ver.4.31 ve 14-14-14-34 yazmıyorsa direkt iade çak.

Ver.4.31 ve 14-14-14-34 yazmıyorsa direkt iade çak.
Satıcıya sor kısmından da sordum bakalım herhalde kısa sürede cevap verir :) Çok teşekkür ederim yardımlarınız için kargo elime ulaştığında size de buradan bilgi vereceğim.
@BerkayZ87
Ramlar hakkında bilgi alıp sipariş verdim Ver.4.31 ve 14-14-14-34 olduğunu satıcı teyit etti. 2 paket 4 tane ram almış oldum sanırım iyi bir fırsat oldu benim için :)

Dosya Ekleri

• x.jpg
    x.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Satıcıya sor kısmından da sordum bakalım herhalde kısa sürede cevap verir :) Çok teşekkür ederim yardımlarınız için kargo elime ulaştığında size de buradan bilgi vereceğim.
@BerkayZ87
Ramlar hakkında bilgi alıp sipariş verdim Ver.4.31 ve 14-14-14-34 olduğunu satıcı teyit etti. 2 paket 4 tane ram almış oldum sanırım iyi bir fırsat oldu benim için :)
Mükemmel :) Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı