Temiz kurulum yaptim Samsung EVO Plus 970 alip Windows kurdum sorun Windows'ta değil tamamiyle BIOS alakali olduğunu dusunuyorum. Gecmiste paylasmis oldugum BIOS ayarlarina bakip bana yardimci olabilecek biri yok mu? Anakart ve islemci sıfır alındı @Recep Baltaş@Ali Güngör
Onuda yaptim lakin baska bir sorun var eminim kolay bir şeydir ama ne bulamıyorum. Simdi Windows'un kurulu olduğu M.2 SSD'yi gormuyor. Bunu nasil yapacagim boyle seyler cikiyor.
Dostum sana çözümünü yazdım. Başka RAM ile dene açılmazsa BIOS chip arızalı başına geldi aynısı. Bilgisayar öyle dönüp kalınca 30sn bekle alt+F4 enter bas kapanır.
BIOS sıfırlama yaptıysanız yanlış bir ayar kalmaz sıfırlanır. Ekran kartı ve RAM ile denediyseniz aynı sorunu yaşadım ve anlattım. Garantiye yollayın BIOS chip değişiyor düzeliyor.
Tekrar format attım M.2 Samsung 970 EVO Plus'a Windows kurdum. Açıldı, guncelemeleri yapip resetledim smdi M.2'yi görmüyor. Otomatik BIOS'u aciyor. Save reset yapiyorum Win yuklenmiyor tekrar BIOS geliyor.
5aydir bu makineyi kullanamiyorum. Allah rizasi için biri yardimci olsun. Bilgisayarciyada gittim oda boyle bir makineya hiç bakmadim anlamam dedi gonderdi. Eve servis gelen bilgisayarcilarda Gaming bilgisayar diye 500 TL istiyor, sıkıştım kaldim.