X58A-UD3R ve RX570 uyumlu mu?

Dogank

Kilopat
X58A-UD3R anakartım var. RX 570 takacağım. Uyumlu olur mu? İ7 920 işlemcim var, grafikten taviz vererek oyun oynayabilir miyim? Darboğaz olacağını biliyorum.

Dostum o sisteme yatırım yapmamalısın. Bütçeyi arttırıp yeni bir sistem toplamalısın. Aksi takdirde aldığın RX 570 ekran kartının hiç bir anlamı olmayacak.
Bütçem az. şimdilik ekran karti ve güç kaynağı alıp ileride diğer parcaları değiştirmeyi düşünüyorum fakat simdilik ekran karti alsam grafikten taviz vererek oyun oynayabilirmiyim ?

Bütçem az. şimdilik ekran karti ve güç kaynağı alıp ileride diğer parcaları değiştirmeyi düşünüyorum fakat simdilik ekran karti alsam grafikten taviz vererek oyun oynayabilirmiyim ?
Aksine işlemciye yük binmesin diye vsync veya freesync (fps sabitleme) özelliklerini açıp oyunları yüksek grafik ayarları ve yüksek çözünürlüklerde oynamalısın. Böylece yük işlemciden çok ekran kartına biner. Ekran kartının anakarta uyumsuzluk yapacağını sanmıyorum. 500watt 80 plus bir güç kaynağı da almalısın.

80 plus 550 watt güç kaynagi aldim.rx 570 alıp dediğinizi yapıcam. Ileridede işlemciyi degistiririm.fakat 60 fps alamamaktan korkuyorum.R6 gibi bir oyunu 30 fps oynamak istemem sonucta

İşlemciniz en güçlü 1.nesil işlemcilerinden. RX570 ile sorun çıkaracağını sanmıyorum. Bu islemciyle GTX 960 kullanan arkadaşım vardı. Muhtemelen RX570'te de sorun olmaz.
Bu arada anakarta her ekran kartı takılabilir. Ekran kartı anakart uyumsuzluğu diye bir olay yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…