X6 Pro 8/256 alınır mı?

Bütçe
19-20 bin TL

Immowashere

Decapat
Daha fazla  
Bütçem bu civarlarda çok zorlarsam 19-20 bin TL olabilir. Kameraya önem vermiyorum ama çok kötü olmasını istemiyorum. Baktığım zaman en mantıklı seçim X6 Pro 256 GB gibi geldi. Varsa 20 bin TL üst sınır olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca X6 Pro kullanan veya telefon hakkında şu kötü bu iyi şeklinde bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.

Oyun çok oynayan biriyseniz alınır.

Çok oyun oynamam ama telefonun uzun ömürlü olmasını istiyorum. Çok anlayan biri değilim ama bazıları MediaTek olması ilerleyen zamanda sorun yaratır deyip X6 veya farklı modeller öneriyor. Malzeme kalitesi olarak da X6'nın bir tık önde olduğu söyleniyor

Çok oyun oynamam ama telefonun uzun ömürlü olmasını istiyorum. Çok anlayan biri değilim ama bazıları MediaTek olması ilerleyen zamanda sorun yaratır deyip X6 veya farklı modeller öneriyor. Malzeme kalitesi olarak da X6'nın bir tık önde olduğu söyleniyor
Çok oyun oynayan biriyseniz tavsiye etmiyorum. Poco telefonların oyun performansı dışında çok bir ozelligi yok. Onun yerine s22 öneririm.

Dimensity serisi güzel. Eskiden helio g90t işlemcili redmi note 8 pro kullanmıştım. İğrenç bir işlemciydi ısıdan oyun oynanmıyordu. Dimensity çok ısınmıyor.
Bu konuda çok haklısın hocam. Yazın bir gün call of duty mobile oynarken ısıdan şarjım her dakika %1 iniyordu ve en sonunda telefon ekranının tam ortasında "aşırı ısı" mesajını almayı başardım.

Bu konuda çok haklısın hocam. Yazın bir gün call of duty mobile oynarken ısıdan şarjım her dakika %1 iniyordu ve en sonunda telefon ekranının tam ortasında "aşırı ısı" mesajını almayı başardım.
Bende 2 haftada telefonu iade edip 2. El s9 almıştım. Çok memnumdum ta ki 2.5 yıl sonra bozulana kadar. Şuan redmi note 8 pro'nun alt modeli olan redmi note 8 kullanıyorum. Bundan da memnum değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı