Immowashere Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 99 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #11 517298 dedi: Çok oyun oynayan biriyseniz tavsiye etmiyorum. POCO telefonların oyun performansı dışında çok bir ozelligi yok. Onun yerine S22 öneririm. Genişletmek için tıkla... Samsung dışında önerebileceğiniz bir model var mı peki güzel bataryalı. Oyun performansı çok önemli değil en fazla TFT oynarım o olmasa da olur. 484334 dedi: Bence S23 Fe alın 2k ekleyerek. Genişletmek için tıkla... Hocam en ucuzu 21,5k benim önerdiğim model 17k arada 4,5k fark var ve samsung arayüzünü ve tasarımlarını sevemedim.
517298 dedi: Çok oyun oynayan biriyseniz tavsiye etmiyorum. POCO telefonların oyun performansı dışında çok bir ozelligi yok. Onun yerine S22 öneririm. Genişletmek için tıkla... Samsung dışında önerebileceğiniz bir model var mı peki güzel bataryalı. Oyun performansı çok önemli değil en fazla TFT oynarım o olmasa da olur. 484334 dedi: Bence S23 Fe alın 2k ekleyerek. Genişletmek için tıkla... Hocam en ucuzu 21,5k benim önerdiğim model 17k arada 4,5k fark var ve samsung arayüzünü ve tasarımlarını sevemedim.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 8 Şubat 2024 #12 MediaTek zamanla sorun yaratır diye bir şey yok. Ama cihaz daha çok performans odaklı. Kameradan beklentiniz varsa uzecektir. Samsung istemiyorsanız GT 2 bakabilirsiniz.
MediaTek zamanla sorun yaratır diye bir şey yok. Ama cihaz daha çok performans odaklı. Kameradan beklentiniz varsa uzecektir. Samsung istemiyorsanız GT 2 bakabilirsiniz.