Merhaba arkadaşlar,
Yeni sistem topluyorum. Bazı parçaları aldım. Ancak anakart tarafında karar veremedim. Sistem komple ROG olsun diye de uğraşıyorum bir yandan. Çünkü diğer bileşenler ROG oldu.
- AMD Ryzen 7700X.
- ASUS ROG STRIX GX601 Helios - siyah.
- ASUS ROG Thor P2 1000W.
Anakart konusunda ise forumda ASUS anakartlar ile çok sorun yaşayan insanlar gördüm. Boot ve RAM sorunu varmış. Böyle bir şey mümkün mü? Yoksa bu kullanıcılar hatalı kurulum ya da uygunsuz RAM kullandıklarından dolayı mı bu sorunları yaşadılar? Mesajlar aralık 2022'ye ait. Belki güncelleme gelip düzelmiş olabilir tabii sorunlar. Bilgim yok bu konuda maalesef. MSI'a biraz uzak bakıyorum çünkü diğer bileşenlerim ROG serisi oldu. Almışken ROG STRIX X670E-E yi almayı düşünüyorum. Sorun yaşar mıyım çok tereddütte kaldım.
MSI MPG X670e Carbon Wi-Fi
En ucuz MSI Mpg X670E Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg X670E Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 17.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ASUS ROG STRIX X670E-E Wi-Fi
En ucuz Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 22.172,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Detaylı karşılaştırma linki:
product comparison for ASUS ROG Strix X670E-E Gaming WIFI (90MB1BR0-M0EAY0), MSI MPG X670E Carbon WIFI (7D70-001R)