NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.723 7 Mayıs 2023 #11 540312 dedi: Video izlemiş ama dil bilmediği için sadece ASUS anakartlarda sıkıntı var gibi algılamış eleman. Genişletmek için tıkla... Ben mi dil bilmiyorum diye sorun varmış gibi algılamışım tavsiyem araştır öğrenirsin. Bilmeden konuşma. Son düzenleme: 7 Mayıs 2023
540312 dedi: Video izlemiş ama dil bilmediği için sadece ASUS anakartlarda sıkıntı var gibi algılamış eleman. Genişletmek için tıkla... Ben mi dil bilmiyorum diye sorun varmış gibi algılamışım tavsiyem araştır öğrenirsin. Bilmeden konuşma.
Voxies Picopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #12 NeverGive Up dedi: Ben mi dil bilmiyorum diye sorun varmış gibi algılamışım tavsiyem araştır öğrenirsin. Bilmeden konuşma. Genişletmek için tıkla... Düzenlemeden önceki yorumunu gördüm o yüzden boşuna gevelemene gerek yok, tamam mı? Dilin yandı diye herkesin yanacak diye bir şey de yok.
NeverGive Up dedi: Ben mi dil bilmiyorum diye sorun varmış gibi algılamışım tavsiyem araştır öğrenirsin. Bilmeden konuşma. Genişletmek için tıkla... Düzenlemeden önceki yorumunu gördüm o yüzden boşuna gevelemene gerek yok, tamam mı? Dilin yandı diye herkesin yanacak diye bir şey de yok.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.723 7 Mayıs 2023 #13 Voxies dedi: Düzenlemeden önceki yorumunu gördüm o yüzden boşuna gevelemene gerek yok, tamam mı? Dilin yandı diye herkesin yanacak diye bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... Yav he he
Voxies dedi: Düzenlemeden önceki yorumunu gördüm o yüzden boşuna gevelemene gerek yok, tamam mı? Dilin yandı diye herkesin yanacak diye bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... Yav he he