X670e Carbon vs B650 Carbon

Peki anakart konusunda bu sistem için Msi B650 Carbon ve Msi X670-P arasından öneriniz ne olur?

Şu anki fiyatlar:
B650 Carbon : 12k
X670-p : 8k

Peki anakart konusunda bu sistem için Msi B650 Carbon ve Msi X670-P arasından öneriniz ne olur?

Şu anki fiyatlar:
B650 Carbon : 12k
X670-p : 8k
8k olan tabiiki.

Psu olarak bunu şimdiden alabilirsin güzel ürün.

Kasa için bi ara Lancool III'de karar kılmıştım da şimdi Dynamic Evo White'a aşık oldum. Kasa ve Psu'yu tüm donanımları aldıktan sonra en son alırım diye düşünüyorum açıkcası. Çünkü işlemci ve özellikle ekran kartı fiyatları sürekli değişiyor.

Mesela geçenlerde vatanda 4070ti Suprim X ekran kartı 32.000'e düşmüştü keşke alsaymışım

Psu önerini not ettim hocam saol. FSP Hydro'yu birkaç yerde de görüp incelemiştim. Bunu da takip listesine ekliyorum. İndirimdeyden muhtemelen alırım

38e 4080 varken 4070ti o paraları etmez. O tarz dediğin kasaların hava akışı olmuyor sadece camdan ibaretler. Emin ol lancool 3 onun yanında ilah olur.

38e 4080 varken 4070ti o paraları etmez. O tarz dediğin kasaların hava akışı olmuyor sadece camdan ibaretler. Emin ol lancool 3 onun yanında ilah olur.
Dynamic Evo'nun önünü mesh yaptığımızda hava akışı yine problem yaratır mı? Sonuçta alt kısmında ekstra 3 tane fan eklenebiliyor. İyi bi soğutması olmaz mı?

Dosya Ekleri

• 1699146387156.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 26
Dynamic Evo'nun önünü mesh yaptığımızda hava akışı yine problem yaratır mı? Sonuçta alt kısmında ekstra 3 tane fan eklenebiliyor. İyi bi soğutması olmaz mı?

Eki Görüntüle 2003353
Havası daha iyi olur evet ancak yine de asla lancool 3 edemez. Lancool 3 de çok iyi görünüyor beğenmedin mi?

Bir de işine karışmak gibi olmasın ama 7950x yerine 7800x3d alabilirsin. Arasındaki render farkı ne kadar olur bilmem ama devasa bir fark olacağını sanmıyorum. Hem 2k daha ucuz hem de oyun performansı açısından çok daha güçlü. Şu anlık 7800x3d oyun için en iyi işlemci.

Havası daha iyi olur evet ancak yine de asla lancool 3 edemez. Lancool 3 de çok iyi görünüyor beğenmedin mi?
Lancool III de çok iyi kasa tabii, dediğim gibi ilk kararım oydu. Ama Dynamic Evo White çok çekici geliyor gözüme Ama hava akışı gibi problem yaratıyosa tercihim kesinlikle Lancool III olur zaten.

Bu arada Suprim X 4070Ti yerine aynı fiyata Palit ya da Ventus 4080 alacağım galiba.

Peki hocam 4080Ti ne zamana çıkar kesin bi bilgi var mı?

Öncelikle ventus önermem fazla ısınıyor. 4080ti ne zaman çıkar bilinmez ama 2 3 aydan fazlası vardır. 4080ti çıkarsa ve pahalı olursa 4080 alırsın. Ama 1200 dolar olacağı söyleniyor. Bu da 34.000tl yapıyor. Vergi falan desek 41e gelir.

Hocam 3d render işleri kullanacağım sistemi o yüzden en performanslı seçim 7950x oluyor. Oyun testleri dışında genelde render benchmark testlerini inceledim, 7950x üzerine çıkan bi işlemci görmedim. Ama 7800x3d'ye de bi bakacağım. Sonuçta hala satın almadım, daha iyi bi tercih olacaksa değiştiririm

4080 için önereceğin kart nedir hocam?

Oyun oynayacak mısın? Cevabın evetse kesinlikle 7800x3d al.

INNO3d iyidir. Şuan 39k'dan satılıyor. 4080ti çıkarsa belki fiyatı düşer biraz bilemiyorum. Ama 4080ti 42 43 olursa fiyatına değecek bir kart olacak. Vramı 20gb olur gücü de 4080 ile 4090 arasında olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…