X7 Mouse için Macro Programı

recep özkan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar interneten fare aldım. X7 macro özelliği var ama yazılımı yok. Macro programı var mı her fareye olan?

Eğer sizdeki a4tech x7 ise zaten kutuda veriyor olması lazım. Eğer yoksa Bu siteden 7 Keys ve 10 Keys yazan yerler var. Yani tuş sayısı. Farenizdeki tuşları sayıp uygun olan yazılımını yükleyin.
X7-Driver Download

Bana da Piranha 7D Gaming mouse Driver atarsanız sevinirim.
aynı durum bende de var. bahsi geçen fareyi aldım fakat tak kullan olduğu için driver cd si vs yok. herhangi bir makro prog. oluyor mu bilmiyorum. sorunu nasıl çözeceğimize dair en ufak bilgi de nette yok. ilgili biri varsa destek lütfen.

aynı durum bende de mevcut piranha x7 gaming mouse için driver mevcut mu bilen var mı

Bende keywin X7 adlı bir mouse aldım. Ama onun driverını bulamıyorum maalesef. Bilen varsa link atabilir mi?

Bende de X5 var bende bulamadım bulabilen varsa atabilir mi

5 sene önce açılmış bir konu fakat yeni konu açmak istemedim. X mouse button Control adlı uygulama ile belirli komutlar atanabiliyor.

Turbox TR X7 Driver bulan var mı varsa atabılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…