X870 Pro RS Wi-Fi anakartta Wi-Fi çalışmıyor

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Arkadaşlar selam, Ethernet'te falan sıkıntı yok fakat Wi-Fi'a dair hiçbir şey yok. Sağ altta logosu falan da görünmüyor. Bu zaten en başından beri böyleydi. Bugün chipset güncellemesi yaparken fark ettik. Dragon 2.5G Utility veya Realtek lan driverları falan her şey günceldi. Ancak Wi-Fi hiç görünmüyor. İnternette araştırdık, W11'de varmış sadece Wi-Fi. Windows 10'da yokmuş. Durumun böyle olduğunu düşünüyoruz fakat sizlere de sormak istedim. Wi-Fi aparatları da takılı kasaya bu arada.

Bunu indirmeniz gerek. Üreticiler genelde Win 11 yazıyor ama 10'a da uyar diye düşünüyorum. Ayrıca Bluetooth kullanmak istiyorsanız onu da indirirsiniz.

Ek olarak bu anakarta kurduğunuz sistem iyidir diye düşünüyorum, sisteme Windows 10'da yazık etmiş oluyorsunuz fikrimce.

Evet, düşündüğümüz gibi o driver Windows 10 sürücülerinde yokmuş hocam. Desteklemiyor anlaşılan. Çok teşekkür ediyorum değerli yanıtınız için.

Windows 11 durumuna gelirsek, sistem yeterince iyi ancak işletim sistemi henüz stabil olmadığı için W10 kurmaya karar kıldık. Zamanı gelince formatlar 11'e geçeriz. Geçen ayki güncellemede bile ethernet sürücülerinde sıkıntı çıkarmış mesela W11.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…