M modexl35 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2024 #1 X99 anakart çift CPU M.2 LGA 2011 V3 E-ATX USB3.0 SATA3 8 DIMM DDR4 destek Xeon iÅlemci yuvası 2011-3 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu üründen aldım, açıklamada masaüstü RAM ile çalışmaz yazıyor. ECC RAM mi almamız lazım?
X99 anakart çift CPU M.2 LGA 2011 V3 E-ATX USB3.0 SATA3 8 DIMM DDR4 destek Xeon iÅlemci yuvası 2011-3 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu üründen aldım, açıklamada masaüstü RAM ile çalışmaz yazıyor. ECC RAM mi almamız lazım?
F fako1110 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 148 Çözümler 8 6 Temmuz 2024 #2 modexl35 dedi: X99 anakart çift CPU M.2 LGA 2011 V3 E-ATX USB3.0 SATA3 8 DIMM DDR4 destek Xeon iÅlemci yuvası 2011-3 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu üründen aldım, açıklamada masaüstü RAM ile çalışmaz yazıyor. ECC RAM mi almamız lazım? Genişletmek için tıkla... X99 anakartınız ECC RAM ve reg ECC RAM destekliyor. Masaüstü RAM kullanmak teknik olarak mümkün olabilir, ancak uyum sorunları yaşanabilir. Ürünün açıklamasında'da yazıyor, uyumluluk sorunları var. En iyi performans ve uyumluluk için ECC veya reg ECC RAM kullanın.
modexl35 dedi: X99 anakart çift CPU M.2 LGA 2011 V3 E-ATX USB3.0 SATA3 8 DIMM DDR4 destek Xeon iÅlemci yuvası 2011-3 - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu üründen aldım, açıklamada masaüstü RAM ile çalışmaz yazıyor. ECC RAM mi almamız lazım? Genişletmek için tıkla... X99 anakartınız ECC RAM ve reg ECC RAM destekliyor. Masaüstü RAM kullanmak teknik olarak mümkün olabilir, ancak uyum sorunları yaşanabilir. Ürünün açıklamasında'da yazıyor, uyumluluk sorunları var. En iyi performans ve uyumluluk için ECC veya reg ECC RAM kullanın.
M modexl35 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Temmuz 2024 #3 fako1110 dedi: X99 anakartınız ECC RAM ve reg ECC RAM destekliyor. Masaüstü RAM kullanmak teknik olarak mümkün olabilir, ancak uyum sorunları yaşanabilir. Ürünün açıklamasında'da yazıyor, uyumluluk sorunları var. En iyi performans ve uyumluluk için ECC veya reg ECC RAM kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, translate yazılarını anlamak zor ben bu donanım işlerinden anlayan biri de değilim. Türkiyede bu rami aratırken nasıl aratayım, ECC diye arattığımda bulamıyorum. Son düzenleme: 6 Temmuz 2024
fako1110 dedi: X99 anakartınız ECC RAM ve reg ECC RAM destekliyor. Masaüstü RAM kullanmak teknik olarak mümkün olabilir, ancak uyum sorunları yaşanabilir. Ürünün açıklamasında'da yazıyor, uyumluluk sorunları var. En iyi performans ve uyumluluk için ECC veya reg ECC RAM kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, translate yazılarını anlamak zor ben bu donanım işlerinden anlayan biri de değilim. Türkiyede bu rami aratırken nasıl aratayım, ECC diye arattığımda bulamıyorum.
F fako1110 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 148 Çözümler 8 6 Temmuz 2024 #4 modexl35 dedi: Teşekkür ederim, translate yazılarını anlamak zor ben bu donanım işlerinden anlayan biri de değilim. Türkiyede bu rami aratırken nasıl aratayım, ECC diye arattığımda bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Örneğin, Crucial's DDR4 ECC RAM serisi veya Kingston’ın ValueRAM ECC serisi bu tür belleklerin örneklerindendir.
modexl35 dedi: Teşekkür ederim, translate yazılarını anlamak zor ben bu donanım işlerinden anlayan biri de değilim. Türkiyede bu rami aratırken nasıl aratayım, ECC diye arattığımda bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Örneğin, Crucial's DDR4 ECC RAM serisi veya Kingston’ın ValueRAM ECC serisi bu tür belleklerin örneklerindendir.