yaşar sarıca
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar ilk önce hepinize merhabalar. Adım Yaşar Sarıca. Ben yeni nesil bir oyun pc si toplamaya başladım fakat bir yerde tıkanıp kaldım. Şu an PC'yi parça parça alıyorum ve ilk olarak kasadan başladım. Ama iyi mi ettim bilmiyorum.. Kasa bu arkadaşlar.
Thermaltake CA-1B6-00F1WN-00 Core V71
Anakartı ise bunu almayı planlıyorum. Asus RAMPAGE V EXTREME DDR4 2133MHz
Şimdi esas sorum burada arkadaşlar. Youtube'da izlediğim kadarı ile x99 serisi oyun bilgisayarlarında sıvı sogutmaya gidiyorlar. Sizce bende gitmeli miyim ? Hani şundan soruyorum normal bir fan ile su soğutma arasında ne kadar fark var ? Sıvı soğutma daha iyi ise ona terfi edicem. Şu şekilde bir fanda bulmuştum fakat youtube daki videolar beni 2 ayrı yola sürükledi.
Bu arada fanı da paylaşayım.
Thermaltake Frio Extreme
Ve artı olarak bu PC için görüş, düşünce ve tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Mesela DDR4 RAM, ekran kartı ve PSU gibi. Bu oyun canavarı insan için biraz yardımda bulunursanız çok makbule geçicek. Şimdiden tüm technopat üyelerine teşekkür ederim.
Thermaltake CA-1B6-00F1WN-00 Core V71
Anakartı ise bunu almayı planlıyorum. Asus RAMPAGE V EXTREME DDR4 2133MHz
Şimdi esas sorum burada arkadaşlar. Youtube'da izlediğim kadarı ile x99 serisi oyun bilgisayarlarında sıvı sogutmaya gidiyorlar. Sizce bende gitmeli miyim ? Hani şundan soruyorum normal bir fan ile su soğutma arasında ne kadar fark var ? Sıvı soğutma daha iyi ise ona terfi edicem. Şu şekilde bir fanda bulmuştum fakat youtube daki videolar beni 2 ayrı yola sürükledi.
Thermaltake Frio Extreme
Ve artı olarak bu PC için görüş, düşünce ve tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Mesela DDR4 RAM, ekran kartı ve PSU gibi. Bu oyun canavarı insan için biraz yardımda bulunursanız çok makbule geçicek. Şimdiden tüm technopat üyelerine teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: