X99 sistem toplama

Daha fazla  
Arkadaslar uzun süredir araştırıyorum. Bu sistemi sipariş edeceğim yakında. Hataları ve eksiklerini söylerseniz sevinirim. Sıvı soğutma eklemem gerekiyor ama hiçbir bilgim yok bu konuda öneride bulunursaniz sevinirim. Sistem 3 boyutlu modelleme ve render için kullanılacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramleri 2x8 yerine 4x4 olan modüllerden alman ram performansını tam anlamıyla kullanabilmenizi sağlar.
Çünkü X99 platformu quad channel olarak çalışıyor.

Ayrıca çok iyi bir ekran kartı seçmişsiz ilerde SLI olacağını sanmam bu nedenle işlemciyi 5820K yaparak biraz bütçe dostu olabilirsiniz.

Bu 3. başlığın. Bir türlü alamadın herhâlde sistemi. Bende 10.000 TL bütçe olsa şimdiye çoktan almıştım.

Almak için can atıyorum ama zamaninda aceleyle ne iş yapsam çok pişman oldum kafamdaki en büyük soru işareti Pascall mimarisi gelince oturup pisman olmak. Sonuçta yüklü miktarda para yatiracam ve temkinli olmak istiyorum.

Bu kadar bütçeniz varsa bence Broadwell-E'yi beklemelisiniz.
Çıkış tarihi hakkinda birsey bulamadim. Pascall ike birlikte almaj istiyorum ama çıkış tarihi ve fiyati hakkinda bilgi bulamadim.

Bu 3. başlığın. Bir türlü alamadın herhâlde sistemi. Bende 10.000 TL bütçe olsa şimdiye çoktan almıştım.
Vallaha ben kendi kazandığım parayla alacağım ve hala öğrenciyim . Paramı harcarken bir çok kez düşünmek zorundayım . Tekrar alma şansım yok yakın zamanda.

Eğer monitör sizin için önemliyse aşağıdaki sistem öneririm. Ekran kartı koymadım çünkü zaten Şubat ayı geldi neredeyse, bekleyip Pascal ekran kartlarına göre bir tercih yapmak daha mantıklı olucaktır. SSD 500GB seçtim sizin seçtiğiniz gibi. Monitör 2K Gaming Monitörler arasında en iyilerden biri. İşlemciyi gelecekte SLI yapma ihtimaline göre fiyat/performans olarak seçtim. RAM'i 2 tane 8GB 2666MHz seçtim. Sıvı soğutucu ekledim. Kasayı yer yetmemesi durumlarına karşı olarak big tower seçtim. PSU'yu Recep Abi'lerin sistemlerinde kullandığı PSU'yu seçtim.

Dosya Ekleri

• 7000TL Ekran Kartsız Sistem.png
    51 KB · Görüntüleme: 272
Bekle yeni nesilleri sabır et daha iyi birşey toplarsın üstelik yeni nesiller çıktığında ucuzlar şimdiki parçalar . @yakup kolukırık
Dolara olan güvensizlik ve fiyatlarin ne olacağı belirsizligi yüzünden uzun süredir kafam karisiyor. Keyfim için babamin parasiyla bilgisayar toplasam keşke daha rahat olurdu beklerken açtığımız konulardan rahatsiz olanlar oluyor malesef.

Doların hep bu seviyelerde kalıcağını düşünüyorum. Alacağınız zaman büyük ihtimalle sistemlerin fiyatları biraz daha düşer. Bir de benim sistemime bakarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…