İsrafil Önal Hectopat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2016 #1 Merhaba; Şu an i7 6700k kullanıyorum. Sistemimdeki işlemciyi yükseltmek istiyorum. Aklımda i7 6850k var. Sizce bu işlemciye geçmeden Kaby - Lake ailesini beklemeli miyim? İkinci olarak bu işlemciye hangi anakartı tavsiye edersiniz? 2K Oyun ağırlıklı bir sistem olacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2016
Merhaba; Şu an i7 6700k kullanıyorum. Sistemimdeki işlemciyi yükseltmek istiyorum. Aklımda i7 6850k var. Sizce bu işlemciye geçmeden Kaby - Lake ailesini beklemeli miyim? İkinci olarak bu işlemciye hangi anakartı tavsiye edersiniz? 2K Oyun ağırlıklı bir sistem olacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2016 #2 Acelen yoksa beklemeni öneririm. Zen mimarisi oldukça iddialı geliyor. Keşke demeden önce bence biraz bekleyin.
Acelen yoksa beklemeni öneririm. Zen mimarisi oldukça iddialı geliyor. Keşke demeden önce bence biraz bekleyin.
İsrafil Önal Hectopat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Acelen yoksa beklemeni öneririm. Zen mimarisi oldukça iddialı geliyor. Keşke demeden önce bence biraz bekleyin. Genişletmek için tıkla... Evet, herkes bu aralar Zen'i konuşuyor. Sanırım AMD büyük sükse yapacak, intel de paçaları toparlamak zorunda kalabilir. Sanırım haklısınız.
JaroxJamaica dedi: Acelen yoksa beklemeni öneririm. Zen mimarisi oldukça iddialı geliyor. Keşke demeden önce bence biraz bekleyin. Genişletmek için tıkla... Evet, herkes bu aralar Zen'i konuşuyor. Sanırım AMD büyük sükse yapacak, intel de paçaları toparlamak zorunda kalabilir. Sanırım haklısınız.
S shotguntr Hectopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2016 #4 6700K zaten 2K için gayet ideal bir işlemci, güçlü bir işlemci. Bana göre işlemci yenilemek iyi bir fikir değil
6700K zaten 2K için gayet ideal bir işlemci, güçlü bir işlemci. Bana göre işlemci yenilemek iyi bir fikir değil