ImAEmreJN Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 21 16 Haziran 2017 #11 Çok uzun bi zamandır sabrediyorum aslında. @LukeSkywalker müsaitseniz daha detaylı konuşalım? Mail adresinizi verin ben size numaramı atayım.
Çok uzun bi zamandır sabrediyorum aslında. @LukeSkywalker müsaitseniz daha detaylı konuşalım? Mail adresinizi verin ben size numaramı atayım.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 16 Haziran 2017 #12 Özel konuşmak burada yasak. Tavsiyelerimizi de dinlimiyorsunuz. Siz her şekilde burnunuzun dikine gideceksiniz, bizi uğraştırmayın.
Özel konuşmak burada yasak. Tavsiyelerimizi de dinlimiyorsunuz. Siz her şekilde burnunuzun dikine gideceksiniz, bizi uğraştırmayın.
ImAEmreJN Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 21 16 Haziran 2017 #13 Anlamadan yorum yapıyorsunuz. SLI yapılırken x99 taban daha uygun olur. Yani bilinçsizce konuştuğunuzu düşünüyorum.
Anlamadan yorum yapıyorsunuz. SLI yapılırken x99 taban daha uygun olur. Yani bilinçsizce konuştuğunuzu düşünüyorum.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 16 Haziran 2017 #14 Kaynak gösterir misiniz?
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 16 Haziran 2017 #15 @ImAEmreJN Madem bilgilisin o zaman neden konu açıyorsun?
ImAEmreJN Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 21 16 Haziran 2017 #16 Önemli olan bilgiden çok tecrübe olduğu için belki kullanan birisi vardır da gelir yorum yapar diye açmıştım ama hem tecrübesi hem bilgisi olmayanlar yorum yapınca böyle oldu. @LukeSkywalker ile konuştuktan sonra sistemde bi kaç değişiklik yaptık.
Önemli olan bilgiden çok tecrübe olduğu için belki kullanan birisi vardır da gelir yorum yapar diye açmıştım ama hem tecrübesi hem bilgisi olmayanlar yorum yapınca böyle oldu. @LukeSkywalker ile konuştuktan sonra sistemde bi kaç değişiklik yaptık.