X99A MPower sistem Debug Code 00

hsatan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle sistemimi yazayım:
  • MSI X99A MPower anakart
  • i7 5930K işlemci
  • MSI GTX 970 ekran kartı
  • 2x8 GB GSkill Ripjaws RAM
  • 250 GB SSD + 1 TB + 400 GB HDD
  • 750 Watt Xigmatek PSU
Çalıştırdığımda Debug code olarak LED'ler 00 gösteriyor. Anakartın kitapçığında bu kodun açıklaması yazmıyor. İnternetten okuduğum bazı açıklamalarda BIOS ayarlarının bozulduğu gibi bilgiler var. Ancak İngilizce bilgim anlamaya yetmiyor. Statik elektrik birikmesinden olabileceğini söylediler. Bahsettikleri Switch'i kullanarak CMOS yapmamı söylediler. Statik elektrik için de cmos için de dediklerini yaptım. Ayrıca internette izlediğim bir videoda sanırım Tomsharware'da görmüştüm BIOS pili diye bildiğim şeyi ters çevirip 5 saniye bekleyin diyordu özetle bu tarz ulaşabildiğim ve anlayabildiğim her şeyi denedim. Yalnız sorunum hala devam ediyor. Bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.

Son olarak şunu belirteyim RAM'ler vs hepsi anakart kitapçığına bakılarak takıldı ki zaten takan arkadaş bilgisayarcı kendim toplamadım. Daha önce benzer sorunu defalarca yaşadım her seferinde resetle vs düzeliyordu ancak şu an günlerdir çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…