X9A Neredeyese Bedava, Kaçırmayın

Bütçe
8500

Teccno

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Mühendisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dolar'ın 25 olduğu günümüzde bedava görülebilecek bir telefon.

Bayramdan sonra zamlar yansır diye düşünüyorum.

Snapdragon 695'e para verecek kadar aklımı kaçırmadım.

8 GB RAM 128 GB hafıza 5G hızlı şarj 120Hz ekranlı bir telefon aradığınızda en ucuz olan bu telefon oluyor tasarımıda görece diğer fiyat seviyesindekilere göre daha iyi şu an 8700 TL altına ben bulamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dolar'ın 25 olduğu günümüzde bedava görülebilecek bir telefon.

Bayramdan sonra zamlar yansır diye düşünüyorum.

İndirim bitmiş 8000₺ idi.

Honor'u işletim sistemi olarak çok başarılı buluyorum. OnePlus ve Pixel'den sonra en iyisi olabilir. Bence güzel fiyat günümüz ekonomisinde fazla rakibi yok gibi.

Her ne kadar Honor, Huawei'den ayrıldı gibi görünse de; çıkan ürünler ve yazılım Huawei'den izler taşıyor.

Hatta Magic UI'nin, HarmonyOS tabanlı olduğundan oldukça şüpheliyim :).

Her ne kadar Honor, Huawei'den ayrıldı gibi görünse de; çıkan ürünler ve yazılım Huawei'den izler taşıyor.

Hatta Magic UI'nin, HarmonyOS tabanlı olduğundan oldukça şüpheliyim :).
Hocam ben tam da bu yüzden güveniyorum. Elimde iki tane huawei telefon var ve ikisi de giriş segmenti telefonlardı. Birisi şu an 6 yaşında diğeri 4 yaşında ancak 4 yaşında olanda azıcık bile yavaşlama yok. Sanki ilk günki gibi. Güncelleme desteği devam etseydi telefonumu yenilemezdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı