XA Ultra vs A5(2016) vs A7(2016)

kaleargon

Hectopat
Daha fazla  
Telefon almayı düşünüyorum. Bu üç telefon iyi gibi ama karar veremedim. Bu telefonların şarj, kamera performansı nasıldır? Genel kullanımda kasma sorunu olur mu? Oyun fazla oynamam oynarsam da grafikleri yüksek oyunlar oynamam. Sizce nasıldır bunlar?

Son düzenleme:
Normal kullanımda kasma yaşamazsın bu cihazlarla. Performans olarak XA Ultra diğer modellerden üstün. Ekran, batarya, tasarım olarakta A7 2016 üstün. Kamerada da A7 ve A5 modellerinin çekim kalitesinin XA Ultra modelinden iyi olması kuvvetli bir ihtimal. Daha Sony modellerde doğru düzgün kamerası olan cihaz görmedim. Bu cihazlar arasından A7 2016 modelini alırdım ben. Oyun için XA Ultra modelini almak daha mantıklı. A7 2016 ve A5 modelinin oyun performansı çok iyi değil.

Normal kullanımda kasma yaşamazsın bu cihazlarla. Performans olarak XA Ultra diğer modellerden üstün. Ekran, batarya, tasarım olarakta A7 2016 üstün. Kamerada da A7 ve A5 modellerinin çekim kalitesinin XA Ultra modelinden iyi olması kuvvetli bir ihtimal. Daha Sony modellerde doğru düzgün kamerası olan cihaz görmedim. Bu cihazlar arasından A7 2016 modelini alırdım ben. Oyun için XA Ultra modelini almak daha mantıklı. A7 2016 ve A5 modelinin oyun performansı çok iyi değil.
aslında kamera ve oyunla pek bir işim yok telefonda görsellik ve genel performans önemli benim için ama olmuşken kamerası da iyi olsun lazım olur bir yerde bu durumda A7 almam daha iyi mi olur? Teşekkürler.

Biri 21 MP diğeri 13 MP. Rakamsal olarak Sony önde görülse de Samsung modelinin kamerasının daha iyi olması kuvvetli bir ihtimal. Çünkü Sony şuana kadar doğru düzgün kamerası iyi olan telefon üretmedi açıkçası. XA Ultra modeli yeni bir model, kamerası iyileştirilmiş olabilir, pek sanmıyorum ama sen bence iki telefonun incelemelerine bak, anlarsın hangisi kamerada daha iyi.

Biri 21 MP diğeri 13 MP. Rakamsal olarak Sony önde görülse de Samsung modelinin kamerasının daha iyi olması kuvvetli bir ihtimal. Çünkü Sony şuana kadar doğru düzgün kamerası iyi olan telefon üretmedi açıkçası. XA Ultra modeli yeni bir model, kamerası iyileştirilmiş olabilir, pek sanmıyorum ama sen bence iki telefonun incelemelerine bak, anlarsın hangisi kamerada daha iyi.
XA Ultra 2.2 diyafram açıklığına sahip A7 1.9 diyafram açıklığına sahipmiş incelemelerde A7 iyi duruyor ama bakalaım. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı