OguzhanS1 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 58 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2015 #1 Herkese merhaba arkadaşlar, xamarin ile android bir uygulama geliştirmeyi düşünüyorum. Türkçe bir kaynak bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Herkese merhaba arkadaşlar, xamarin ile android bir uygulama geliştirmeyi düşünüyorum. Türkçe bir kaynak bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2015 #2 İngilizce kitap zor bulunuyorsa Türkçesini bulmanız imkansız hale geliyor. İngilizce kitap olarak bu kitabı öneririm. Creating Mobile Apps with Xamarin.Forms Book Preview 2 - Xamarin
İngilizce kitap zor bulunuyorsa Türkçesini bulmanız imkansız hale geliyor. İngilizce kitap olarak bu kitabı öneririm. Creating Mobile Apps with Xamarin.Forms Book Preview 2 - Xamarin
S serap Hectopat Katılım 2 Ağustos 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2016 #3 http://www.xamarintr.com dan türkçe kaynak konusunda yardım alabilirsiniz.
V violinist Kilopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2016 #5 Açık akademi youtube kanalında canlı yayınların video kayıtları var ve canlı yayınlar hala devam ediyor. Kanal linki: Açık Akademi Canlı yayınların linki: Açık Akademi! Her perşembe saat 20:00 da canlı yayın başlıyor. Hatta şu anda canlı yayın var.
Açık akademi youtube kanalında canlı yayınların video kayıtları var ve canlı yayınlar hala devam ediyor. Kanal linki: Açık Akademi Canlı yayınların linki: Açık Akademi! Her perşembe saat 20:00 da canlı yayın başlıyor. Hatta şu anda canlı yayın var.