3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 2 Eylül 2021 #1 Mobil geliştirmeye girmek istiyorum. Orta düzeyde C# biliyorum. Sizce Xamarin mi kullanmalıyım yoksa sıfırdan Java öğrenip Android Studio mu kullanmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
Mobil geliştirmeye girmek istiyorum. Orta düzeyde C# biliyorum. Sizce Xamarin mi kullanmalıyım yoksa sıfırdan Java öğrenip Android Studio mu kullanmalıyım?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.644 Makaleler 1 Çözümler 81 2 Eylül 2021 #2 Xamarin gidiyor. Microsoft yerine MAUI diye bir dalga getirecek. Daha dogru kimi componentlerini deprecate edecek. Java ile Xamarin direkt rakip degiller, hybrid ogreneceksen Flutter - React tarafindan yuru. Native ogreneceksen de Java'yi bosver Kotlin - Android ogren. Java da popularite kaybedecek yakin gelecekte.
Xamarin gidiyor. Microsoft yerine MAUI diye bir dalga getirecek. Daha dogru kimi componentlerini deprecate edecek. Java ile Xamarin direkt rakip degiller, hybrid ogreneceksen Flutter - React tarafindan yuru. Native ogreneceksen de Java'yi bosver Kotlin - Android ogren. Java da popularite kaybedecek yakin gelecekte.