Xamarin'de form nasıl açılır?

sevgiicin

Kilopat
Boş proje seçtim ardından mobil uygulama Xamarin forms seçtim. 2019 kullanıyorum 2022 de hot reloaddan dolayı olmuyormus galiba. Kalkmış yani istediğim şey.

Sürükle bırak ile Android button ekleyeceğim hepsi bu. Form nerede? Videolara bakıyorum layouta giren var layout diye bir şey yok ki bende. Ayrıca Windows için yapmak isteyince anında karşımıza cıkan şey şimdi mobil için çıkmaması ne kadar garip ve zor.

Dosya Ekleri

• 111.png
    111.png
    73 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
C# hakkında bilgin var mı? Eğer yok ise bence Xamarin ile uğraşma. Daha kolay teknolojiler var onlara bakabilirsin. Örneğin flutter. Ayrıca google'a flutter ui templates yazarsan ui için birçok örnek şablon bulursun.

Hocam hot reload da üzerine button ekleme oluyor mu yani kodsuz desing oluyor mu? Bu konuda yartdımcı olur musunuz 2019 şu an yukluyorum yine de. AMD işlemcim.
Ltüfen yardım. Lanet formu nasıl görebiliyoruz button ekleyeceğim hepsi bu. 2019 kurudm.

Hocam sağ ol ya vallaha öyle yapacağım artık. Acaba siz önerir misiniz flutter dediniz de mesela sürükle bırak var diye mi hocam onda? Bir de figma diye bir şey var bu ayrı bir şey mi?
Ben Win ve mobil yapacağım gerekirse iOS yapmam flutter diye mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sağ ol ya vallaha öyle yapacağım artık. Acaba siz önerir misiniz flutter dediniz de mesela sürükle bırak var diye mi hocam onda? Bir de figma diye bir şey var bu ayrı bir şey mi?
Ben Win ve mobil yapacağım gerekirse iOS yapmam flutter diye mi?
Dediğinizden pek bir şey anlamadım. Figma designer için kullanılıyor. Yapacagın uygulama nasıl gözükmesi gerekiyor, sayfa tasarımları falan yapılıyor. Böylece frontend kısmında kolaylık sağlıyor. Yapmak istediğin uygulamanın nasıl görünmesini istiyorsan Figma veya Adobe xd ile tasarlayabilirsin. Bu sadece tasarım, uygulama falan değil.
Ben flutter kullanmadım sürükle bırak var mı bilmiyorum ama flutter kullananlar basit, kullanışlı ve modern olduğunu söylüyorlar. O yüzden sana önerdim. Ben olsam React native kullanırdım çünkü react bilgim var.
Son zamanlar bir çok konu açtın ve galiba şu music app yapmak isteyen kişi sendin. Flutter ile yapılmış açık kaynak projeleri şuradan bakabilirsin.

ni istiyorsan Figma veya Adobe xd ile tasarlayabilirsin. Bu sadece tasarım, uygulama falan değil.
Ben flutter kullanmadım sürükle bırak var mı bilmiyorum ama flutter kullananlar basit, kullanışlı ve modern olduğunu söylüyorlar. O yüzden sana önerdim. Ben olsam React native kullanırdım çünkü react bilgim var.
Son zamanlar bir çok konu açtın ve galiba şu music app yapmak isteyen kişi sendin. Flutter ile yapılmış açık kaynak projeleri şuradan bakabilirsin.

Hocam sağol ilgilendin. Hepsini anladım ve siz yazmadan önce kodular diye bişe keşfettim. ve anında herşeyi anladığımı farkettim ve beğendim. şimdi giriş yaptım ama sizi bulmuşken hani belki dersiniz ki kodularla yaparsan hata yaparsın falan :)

Bahsettiğiniz kişi bendim evet. Telif hakları bana ait olan music mobil bişeler yapıcam 3 sayfadan oluşan. Buttona bas efekt gelsin gibi yani

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı