helal.lan.yusufi Centipat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 Windows 8.1 sanal makinede kurulu olan XAMPP programı Apache açılmıyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-02-13 180407.png 43,3 KB · Görüntüleme: 79
novapattis Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #2 helal.lan.yusufi dedi: Windows 8.1 sanal makinede kurulu olan XAMPP programı Apache açılmıyor. Genişletmek için tıkla... xampp kurlumu yapılırken apacahe özelliğini açman gerek silip yüklersen düzelir Artı 0 Eksi
helal.lan.yusufi dedi: Windows 8.1 sanal makinede kurulu olan XAMPP programı Apache açılmıyor. Genişletmek için tıkla... xampp kurlumu yapılırken apacahe özelliğini açman gerek silip yüklersen düzelir
KS KS helal.lan.yusufi Centipat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 novapattis dedi: xampp kurlumu yapılırken apacahe özelliğini Genişletmek için tıkla... novapattis dedi: xampp kurlumu yapılırken apacahe özelliğini açman gerek silip yüklersen düzelir Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra açıp girebiliyordum sonra pc yi kapatıp açtım böyle oldu Artı 0 Eksi
novapattis dedi: xampp kurlumu yapılırken apacahe özelliğini Genişletmek için tıkla... novapattis dedi: xampp kurlumu yapılırken apacahe özelliğini açman gerek silip yüklersen düzelir Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra açıp girebiliyordum sonra pc yi kapatıp açtım böyle oldu