XAMPP Control panel ekranı açılmıyor

koese

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci: i3 10110U
Ram: 20GB
ekran kartı: intel graphics
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba. XAMPP Control paneli ekranı gelmiyor. XAMPP çalışıyor Apache ve MySQL'i gizli sekmelerden çalıştırabiliyorum ama Panel ekranı açılmıyor. Görev cubugunda kalıyor. Yonetici olarak da baslattim duzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gerçekten bende yıldım. htdocs içerisinde hazırladığım laravel projem var onu klonladım başka bir proje yapmak için isteğim sadece front temasını değiştirmek yönetim paneli yazdım. Yani yönetim paneli kalacak frontdaki tema değiştiricem. Yollarını falan değiştirdim proje1.localhost ve proje2.localhost diye yönlendirmelerinide yaptım. şuan çalışıyor fakat yönetim paneli kullanıcısının adını değiştirdiğimde diğer db deki de değişiyor.Virtualbox ile farklı url ler verdim, yolları ayrı fakat anlamadım hala tek bir veritabanında çalışıyor gibi birinde bir değişiklik yapsam diğeri de değişiyor aynı şeyler oluyor. Nasıl çözeceğim gerçekten bilmiyorum localde çalışmak beni çok yordu bunu çözebilecek yardım edebilecek biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…