dehşetül vahşet Centipat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar XAMPP Control panel kullandım. Bunun sonucunda localhost yazınca ekrana başka bir şey geliyor. Onu nasıl eski haline getirebilirim?
Arkadaşlar XAMPP Control panel kullandım. Bunun sonucunda localhost yazınca ekrana başka bir şey geliyor. Onu nasıl eski haline getirebilirim?
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 15 Şubat 2023 #2 Kontrol panelinden Apache modülünü kapatınca normal haline gelir.
dehşetül vahşet Centipat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #3 meakJK dedi: Kontrol panelinden Apache modülünü kapatınca normal haline gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben cahil adamım sildim ama hala düzelmedi.
meakJK dedi: Kontrol panelinden Apache modülünü kapatınca normal haline gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben cahil adamım sildim ama hala düzelmedi.
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 15 Şubat 2023 #4 dehşetül vahşet dedi: Hocam ben cahil adamım sildim ama hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden arkada açık uygulamalara bak apache olanı kapatırsan düzelir büyük ihtimal.
dehşetül vahşet dedi: Hocam ben cahil adamım sildim ama hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden arkada açık uygulamalara bak apache olanı kapatırsan düzelir büyük ihtimal.
dehşetül vahşet Centipat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #5 meakJK dedi: Görev Yöneticisi'nden arkada açık uygulamalara bak Apache olanı kapatırsan düzelir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hocam ayırıntılardan ve işlemler bölümünde detaylı baktım ama yok maalesef.
meakJK dedi: Görev Yöneticisi'nden arkada açık uygulamalara bak Apache olanı kapatırsan düzelir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hocam ayırıntılardan ve işlemler bölümünde detaylı baktım ama yok maalesef.