S Shane Gill Hectopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 157 Çözümler 1 27 Mart 2019 #1 Ben Wordpress ögrenmek istiyorum da, bunun icin XAMPP kurmak istiyorum. Kurmadan önce bir sorayım istedim, ne kadar güvenli bu program? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2019
Ben Wordpress ögrenmek istiyorum da, bunun icin XAMPP kurmak istiyorum. Kurmadan önce bir sorayım istedim, ne kadar güvenli bu program?
yakoSin Decapat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 114 Çözümler 1 27 Mart 2019 #2 Xampp'ı bilmem ama ben rahat 13-14 senedir Wamp kullanıyorum ve tavsiye ederim.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 28 Mart 2019 #3 Güvenli olmaması için bir sebep yok, ne XAMP'ın ne WAMP'ın ne de MAMP'ın, bunlar yerel PHP geliştirme aletleri, bunların yaptığı işleri sen kendin manuel olarak da yapabilirsin, bunlar sadece işimizi kolaylaştırıyor, kötü niyetleri yok hiçbirinin
Güvenli olmaması için bir sebep yok, ne XAMP'ın ne WAMP'ın ne de MAMP'ın, bunlar yerel PHP geliştirme aletleri, bunların yaptığı işleri sen kendin manuel olarak da yapabilirsin, bunlar sadece işimizi kolaylaştırıyor, kötü niyetleri yok hiçbirinin