XrelzyX Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 163 19 Mart 2023 #1 XAMPP güvenilir midir? Bir iş için yüklemem gerek.
xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 19 Mart 2023 #2 XrelzyX dedi: XAMPP güvenilir midir? Bir iş için yüklemem gerek. Genişletmek için tıkla... Orijinal sitesinden yüklersen evet.
XrelzyX dedi: XAMPP güvenilir midir? Bir iş için yüklemem gerek. Genişletmek için tıkla... Orijinal sitesinden yüklersen evet.
3 350379 Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 508 Çözümler 2 19 Mart 2023 #3 XrelzyX dedi: XAMPP güvenilir midir? Bir iş için yüklemem gerek. Genişletmek için tıkla... Sorgu paneli mi işin de.
XrelzyX dedi: XAMPP güvenilir midir? Bir iş için yüklemem gerek. Genişletmek için tıkla... Sorgu paneli mi işin de.
XrelzyX Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 163 19 Mart 2023 #4 xXx_İskeletor_xXx dedi: Orijinal sitesinden yüklersen evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 19 Mart 2023 #5 Güvenilir ve çok iyi bir uygulama.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #7 350379 dedi: Sorgu paneli mi işin de. Genişletmek için tıkla... Dostum her XAMPP kullanan illegal bir şey yapacak diye bir şey yok bakarsan web yazılım öğrenenlerin neredeyse %90ı XAMPP kullanıyor.
350379 dedi: Sorgu paneli mi işin de. Genişletmek için tıkla... Dostum her XAMPP kullanan illegal bir şey yapacak diye bir şey yok bakarsan web yazılım öğrenenlerin neredeyse %90ı XAMPP kullanıyor.
Kopixon Femtopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 59 20 Mayıs 2023 #8 asnc dedi: Dostum her XAMPP kullanan illegal bir şey yapacak diye bir şey yok bakarsan web yazılım öğrenenlerin neredeyse %90ı XAMPP kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten ama bazılarının ne yaptıklarını biliyorsun.
asnc dedi: Dostum her XAMPP kullanan illegal bir şey yapacak diye bir şey yok bakarsan web yazılım öğrenenlerin neredeyse %90ı XAMPP kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten ama bazılarının ne yaptıklarını biliyorsun.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #9 Kopixon dedi: Zaten ama bazılarının ne yaptıklarını biliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamamda kanka soru soran adama böyle denmesi biraz saçma ne yapıcagını bilemeyiz. Hemen panelmi kuracaksın denmesi biraz değişik geldi.
Kopixon dedi: Zaten ama bazılarının ne yaptıklarını biliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamamda kanka soru soran adama böyle denmesi biraz saçma ne yapıcagını bilemeyiz. Hemen panelmi kuracaksın denmesi biraz değişik geldi.
cristi Centipat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 70 21 Mayıs 2023 #10 Kopixon dedi: Zaten ama bazılarının ne yaptıklarını biliyorsun. Genişletmek için tıkla... yapsa bile yakalanmıyolar işte Kopixon dedi: İnşallah yasa dışı değildir işin? Genişletmek için tıkla... bu zamana kadar panelcilik yapıpta yakalanı görmedim ama umarım yakalanırlar Son düzenleme: 21 Mayıs 2023
Kopixon dedi: Zaten ama bazılarının ne yaptıklarını biliyorsun. Genişletmek için tıkla... yapsa bile yakalanmıyolar işte Kopixon dedi: İnşallah yasa dışı değildir işin? Genişletmek için tıkla... bu zamana kadar panelcilik yapıpta yakalanı görmedim ama umarım yakalanırlar