Selam dostlar, web site üzerine çalışıyorum. Bugün bir kişi bana yazdı. Yaptığım bir sitenin alan adından sunucunun IP adresini buldu. XAMPP kaynaklı bir açık olduğunu düşünüyorum.
Yazdığım konuyu okumadınız galiba kişi herhan gibi bir DOS DDoS saldırısında bulunmadı Cloudflare DDoS korumasıda var ekstra sitede XAMPP'dan kaynaklı oldugunu söyledi arkadaş.
Okudum. Domain alternatif bir IP adresi sayılabilir zaten. CloudFlare gibi bir proxy servisi kullanmadığınız sürece doğrudan IP adresinize bağlanır ve ping atan herkes görebilir IP adresinizi.
Okudum. Domain alternatif bir IP adresi sayılabilir zaten. Cloudflare gibi bir proxy servisi kullanmadığınız sürece doğrudan IP adresinize bağlanır ve ping atan herkes görebilir IP adresinizi.
Komik Cloudflare ile alakalı olmadığını tekrar söylüyorum XAMPP'ın kendine ait birkaç açığı mevcut bazı işlemlerden sonra sunucu IP adresini kolaylıkla çekebiliyorlar dostum bu kişiler illegal faaliyet de veriyor.
Komik Cloudflare ile alakalı olmadığını tekrar söylüyorum XAMPP'ın kendine ait birkaç açığı mevcut bazı işlemlerden sonra sunucu IP adresini kolaylıkla çekebiliyorlar dostum bu kişiler illegal faaliyet de veriyor.
Dostum XAMPP'ın yazılımında kendisinin yaptığı bir şey yok. Apache kullanıyor. Sadece orası panel tarzı bir şey senin dediğin gibi bir şey olursa tüm internet alemi tehlikede. Başka panel kullansan da aynısı olur. Sitenin adresini paylaşır mısınız? Bakmak istiyorum ben de.
Dostum XAMPP'ın yazılımında kendisinin yaptığı bir şey yok. Apache kullanıyor. Sadece orası panel tarzı bir şey senin dediğin gibi bir şey olursa tüm internet alemi tehlikede. Başka panel kullansan da aynısı olur. Sitenin adresini paylaşır mısınız? Bakmak istiyorum ben de.