B bbariskayii Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 1 15 Eylül 2021 #1 Merhaba Technopat ailesi, dün XAMPP sunucuma gayet normal bir şekilde bağlanabiliyordum fakat şimdi bağlanamıyorum. Yardım eder misiniz? Yardım eder misiniz lütfen her videoyu denedim olmadı. Son düzenleme: 15 Eylül 2021
Merhaba Technopat ailesi, dün XAMPP sunucuma gayet normal bir şekilde bağlanabiliyordum fakat şimdi bağlanamıyorum. Yardım eder misiniz? Yardım eder misiniz lütfen her videoyu denedim olmadı.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 7 Mart 2022 #2 Sorun konu açıldıktan itibaren çözülmüştür ahsh. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2022 Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 7 Mart 2022 #3 Everythink dedi: Sorun konu açıldıktan itibaren çözülmüştür ahsh. Genişletmek için tıkla... Anlaşılmadı, nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
Everythink dedi: Sorun konu açıldıktan itibaren çözülmüştür ahsh. Genişletmek için tıkla... Anlaşılmadı, nasıl çözdünüz?
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 7 Mart 2022 #4 Moderasyon Ekibi dedi: Anlaşılmadı, nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Yanlış konu. Artı 0 Eksi