5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 9 Ağustos 2023 #1 Ubuntu'da terminalden XAMPP'ı kurdum ama logosu olmadan ayarlar logosu gibi bir logoda başlatıldı ve gözükmüyor nasıl açabilirim? @delikarga, @300319, @count hocalarım rahatsız ettiysem kusura bakmayın bunun bir çözümü var mı? Son düzenleme: 9 Ağustos 2023
Ubuntu'da terminalden XAMPP'ı kurdum ama logosu olmadan ayarlar logosu gibi bir logoda başlatıldı ve gözükmüyor nasıl açabilirim? @delikarga, @300319, @count hocalarım rahatsız ettiysem kusura bakmayın bunun bir çözümü var mı?
C count Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 677 Çözümler 7 9 Ağustos 2023 #2 https://vitux.com/wp-content/uploads/ubuntu-xampp-8.png sorun logonun windowstaki gibi değil de burada gözüktüğü gibi olması mı, yoksa başlatayım deyip tıkladığınızda gözükmüyor mu?
https://vitux.com/wp-content/uploads/ubuntu-xampp-8.png sorun logonun windowstaki gibi değil de burada gözüktüğü gibi olması mı, yoksa başlatayım deyip tıkladığınızda gözükmüyor mu?
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 9 Ağustos 2023 #3 @count hocam ilk başta terminalden çalıştırdım logo öyleydi her zaman bunu böyle terminalden mi çalıştırmam lazım ve o logo şu an yok. @count eğer alternatifi varsa wamp gibi yazabilirsinkz.
@count hocam ilk başta terminalden çalıştırdım logo öyleydi her zaman bunu böyle terminalden mi çalıştırmam lazım ve o logo şu an yok. @count eğer alternatifi varsa wamp gibi yazabilirsinkz.
C count Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 677 Çözümler 7 9 Ağustos 2023 #4 xampp ı run ettiğiniz executable dosyayla bir launcher eklemeniz lazım (icon bilgisi de var) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et docka eklemek içinse sanırım yeni versiyon ubuntularda "add to favourites" demek yetiyormuş, Add custom apps to Toolbar, aka “Add to Favorites” in Ubuntu 20.04+ bunun en altındaki gibi. xampp türevi şeyleri pek kullanmadım, ubuntunun yeni sürümlerine de hakim değilim, bunlar olmuyorsa biraz interneti eşelemeniz gerekecek.
xampp ı run ettiğiniz executable dosyayla bir launcher eklemeniz lazım (icon bilgisi de var) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et docka eklemek içinse sanırım yeni versiyon ubuntularda "add to favourites" demek yetiyormuş, Add custom apps to Toolbar, aka “Add to Favorites” in Ubuntu 20.04+ bunun en altındaki gibi. xampp türevi şeyleri pek kullanmadım, ubuntunun yeni sürümlerine de hakim değilim, bunlar olmuyorsa biraz interneti eşelemeniz gerekecek.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 9 Ağustos 2023 #5 @count teşekkür ederim hocam yarın deniywcegim olursa yazarım teşekkürler.