Xantares CS:GO ivmesi nasıl aktif edilir?

nebula0

Hectopat
Xantares m_rawinput 1 oynuyor ama 1 de oynadığınız zaman Windows ayarlarını etkisiz kılıyor. Yani farenizin ayarlarını kullanıyor ama xantares Windows'un kendi ivmesini kullanıyor. İvme nasıl aktif o zaman?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kendi ivmesini kullanmıyordur muhtemelen rawaccel kullanıyordur. Hızlanma kapalı oynamayı denedi bir ara rawinput 1 komutu o zamanlardan kalmıştır nereden baktıysan. Yani şu anda rawinput ayarı kapalıdır muhtemelen.

Bunu diyorsun sanırım:

"İşaretçi hassasiyetini arttır"

Evet onu diyorum onu açık kullanıyor ama rawinput 1 de oynuyor o zaman onu kapatmış oluyor.

Hayır açık şu an

Bir aralar hızlanma kapalı oynamadı DENEDİ diyorum. Yani şu anda açık. Yani rawinput ayarı da 0'dadır şu anda.

Prosettings güncel orada açık gözüküyor. O yüzden.
Düzeltmeyi unutmuşlardır bence.

Yani evet Rawinput 1 ayarlıysa Windows'tan ya da rawaccel gibi programlardan ayarladığı ivmelenme ayarları çalışmaz. Sadece mouse ayarlarıyla oynar.

Arkadaşlar konuyu hortlattım ama xantares Windows ivmesi kullanmadığını accelde kullanmadığını belirtmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…