Xantares Twitch'ten perma ban yedi

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama "Rezalet oynuyor, FPL'de önüne geleni vuruyor" demen çok komik. Sevmiyor olabilirsin ama oynadığı oyuna da laf etme ya. Ha bir de;

Konudan 2 yıl geçmiş ama ben bunu kedi ulaşamadığı ete mındar der diye yorumladım yayınları izleyen biri değilim ama düşündüğüm olaysa evet kadın oyuncular rezalet kötüler kötülüklerini gizlemek için her cinsiyetten kişilerin girebildiği turnuvalara değil sadece kadın oyuncuların olduğu turnuvalara katılyıorlar FACEIT level 8 birisi bile çoğu kadın e sporcuya taş çıkartır he bir de sanırım sen şu sjw tayfadansınız twiterda sabah akşan dolaşıp kanserojen madde salgılayan insanlardan birisin herhalde. Bir de adamın küfür etmesine laf etmişsin e sporcular çok entellektüel resmi devlet adamlardan falan mı seçiliyor benimmi haberim yok halkın dili bu kendini bu adamın temsil etmesinden utanıyorsan İsveç'e gidip İsveç'li gibi yaşayıp kendini elit aydın sanamaya devam edebilirsin.

Konuyu hortlatıyorum ancak bir kişi hoşlanmadığı kişiyi izlemez 1 kez şikayet eder unutur gider ama gidip çok uğraşmıssın xantaresle. Açıkca işsizlik yapmışsın gibime geldi. Twitch bekçisi değilsin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…