Xbowtie etik hacker olma kursu satın alınır mı?

Abi gerçekten
Hacker ciligi ögreten iş yerleri varmı benim küçüklükten beri hayalim Hacker çıkık hakkında hayallere dalıp girdiğim vakitlerde baya oluyor 2-3 saat. Ama abi benim bir kuruş param bile yok bilgisayrimda hayellerimi gömmek zorunda kalacağım her zamanki gibi.

Hocam Twitch'te can değer abinin hacking the temel serisi var.

Birkaç video izleyip etik hacker olmak diye bir şey olsaydı bilgisayar kullanan çoğu kişi etik hacker olurdu. Diyorum, işi bilenden öğrenmek lazım, kurslar kurtarmaz(sadece etik hackerlık adına değil, programlama tarafında dil öğrettiğini savunan kurslar da dahil.).

Diyelim ki çok iyi anlatmış aldığınız kursta, biliyorsunuz çoğu şeyi. Ama mantığını kavrayamamışsanız ezberden öteye geçemez.

Yeni bir tarihte çekilmiş bir kurs ise alınabilir. Her 6 ayda bir kullanılan yöntemler değiştiğinden en güncelini öğrenmek bence önemli. 3 sene önce Atıl Samancıoğlu'ndan aldığım kurs şu an %75'i kabul görmüyor. Öğretilen programlar eskiyip gitti. Kursa katılmadan önce bunlar aklında olsun.

Atıl samancıoğlu daha iyi olabilir hocam.

Udemy de bulabilirsiniz.
Ben Atıl samancıoğlunun kursuna sahibim kursta olan derslerin %30'u geçersiz işe yaramıyor, çünkü güncel değil şuan da fakat ilk çıktığında kursu fena değildi fakat bu kurslarda güncellik çok önemli

Siber güvenlik adına son zamanlarda xbowtie'da olan kursları bitirdim ben çoğu güncel ve sektörde çoğu bilinmeyen methodlar var kurslarda anonimlik gizlilik ve güvenlik kursu olsun etik hacker olma kursu olsun çoğu çok fazla işime yaradı öneririm, şuan da güncel olmayan içerik yok eğer bir içerik eskirse veya güncel kalmazsa eğitmenlere söylediğin vakit güncelliyorlar yada o dersi kaldırıyorlar o yüzden güncel olmayan bir şey ile karşılaşmak zor gayet memnun kalmıştım ben, bu içerikler yanı sıra tüm internet aleminde bu konulara özgü içerikleri filtreleyerek tüketmeye çalış sektörde iyi yerlere gelirsin.

İşi bilen öğretiyor zaten, kurslarda öğrendiğin teknikleri pratikte uygulayarak öğreniyorsun yoksa sadece video izleyip nasıl öğreneceksin, video izleyip öğrenin diyen ve bunu savunan yok zaten, bu kurslarda eğitmenler dahil pratik üzerine örnek proje sunar sürekli ve öğrenciler bu projeleri yaparak öğrendiklerini pekiştirir, artık internet üzerinde her türlü bilgiye erişmek mümkün dünyanın en büyük bilgi kaynağı burası her şekilde isteyen öğrenir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…