Xbox 360 2020'de Alınır Mı?

Sonuçta değerlerden değil ürünlerden bahsediyoruz.

Her ürünün bir fiyatı vardır. Ne kadar hesaplı bulduğunuza bağlı bence. Bende Xbox 360 ve Guitar Hero bateri gitar seti var.

Hala arada arkadaşlarla ya da eşimle açar oynarız.

Fat kasa ilk çıkan One'lar 650 700 liraya satılıyor. Bilmeyen konuşmasın. Ama hemen kapatıyor birileri o ilanları :)

Ben 1100 liraya PS4 aldım. Bu biraz şans meselesi.

500 lira bütçen varsa üstüne 200 ekle demek bence saçma. Hani zaten bütçe belli 500. 200 ekle şunu al, 300 daha ekle bunu al demek mantıklı değil.

Xbox 360 almak istiyorsan anakart sürümlerini ezberle. Yoksa 3K hatası ile karşı karşıya kalırsın. Birde JTAG işlemi yapılmış olsun. Orijinal oyunları bulmak zor.

Fat kasa ilk çıkan One'lar 650 700 liraya satılıyor. Bilmeyen konuşmasın. Ama hemen kapatıyor birileri o ilanları :)

Ben 1100 liraya PS4 aldım. Bu biraz şans meselesi.

500 lira bütçen varsa üstüne 200 ekle demek bence saçma. Hani zaten bütçe belli 500. 200 ekle şunu al, 300 daha ekle bunu al demek mantıklı değil.

Xbox 360 almak istiyorsan anakart sürümlerini ezberle. Yoksa 3K hatası ile karşı karşıya kalırsın. Birde JTAG işlemi yapılmış olsun. Orijinal oyunları bulmak zor.
Maalesef dediğiniz gibi Fat kasa Xbox One konsol 600-700 liraya direkt satılmıyor. Ben forumdan birine 550 liraya satmıştım. Yanında iki tane kutulu oyun vardı. 600 liraya falan satmaya çalışan görüyorum.

Maalesef dediğiniz gibi Fat kasa Xbox One konsol 600-700 liraya direkt satılmıyor. Ben forumdan birine 550 liraya satmıştım. Yanında iki tane kutulu oyun vardı. 600 liraya falan satmaya çalışan görüyorum.
Ben örnek verdim. Elbette daha düşük fiyata bulunabilir.

Olmadık bir yerden helen rahmetli bir para ile Xbox One X almaya karar verdim. Tek takıldığım konu Xbox One X scorpio Edition mu almalıyım yoksa standart mı?

PS3'ten daha kötü deniliyor. Şahsen PS3 satın alırdım. X360 biraz garip cihaz.

PS3'ten kötü olan iki tarafı var;
Türkçe oyun yok
Ücretsiz online altyapısı yok

Grafikler, kontrolcü rahatlığı, soğutma sistemi etc. PS3'ten daha iyi.

Alınır alınmaz gibi bir şey diyemem fakat Kinect sistemini deneyebileceğiniz başka bir cihaz yok.
Xbox One için çıkan Kinect'e hiç oyun yapmadılar.
Kinect'li JTAG'lı en az 500GB sabit diskli Slim model 500 civarına bulursanız kaçırmayın.
Ben yaklaşık 1 yıl önce 1TB sabit disk + 2 kontrolcü + Kinect'le birlikte Slim modelini 500'e almıştım.
Tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı